A katolikus papoknak mennyire kell megtartóztatniuk magukat?
Sziasztok!
Azon gondolkozok, hogy pap szeretnék lenni, viszont már szexeltem. Az érdekelne, hogy a papok maszturbálhatnak vagy akár chatszexelhetnek-e vagy ilyen téren teljesen meg kell tartóztatniuk magukat? Átkeresztelkedni nem szeretnék például reformátussá, pedig tudom, hogy ott lehet családjuk is.
Chatszexelő papok.
Ez tetszett :D
Az nem probléma, hogy már nem vagy szűz, valószínűleg nagyon sok papot sem szűzként szentelnek fel. Szent Ágoston kimondottan kicsapongó életet élt megtérése előtt, mégis az Egyház egyik legnagyobb szentje, teológusa lett, megtérése elementáris erővel hatott teljes életére. Ha úgy gondolod, hogy nem tudsz krisztusi önmegtartóztatásban élni, akkor lehet Isten nem erre a hivatásra hívott téged.
A görögkatolikus papoknak is lehet családjuk, pontosabban, ők nős férfiakat is felszentelnek. Tehát ehhez nem feltétlen szükséges hitehagyást sem elkövetned. Vagy lehet diakónus is.
Szerintem egeszsegtelen, hogy nem elhetnek nemi eletet es nem lehet csaladjuk. Nem veletlenul van annyi szex botrany korulottuk...
Nem vagyok vallasos, de talan utana tudsz erdeklodni, hogy a gyonas feloldja e a maszturbalas vagy az online szexchatet. Valahol ki kell ereszteni a gozt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!