Jehova tanúi megtartották az éves úrvacsorai összejövetelüket idén?
Vidiripi
"Van a gyakoriról egy évek óta tartó levelező-ismerősöm aki szintén most vett részt először az Emlékünnepen."
Azért tisztázzuk a helyzetet! Zita te időről-időre többet látsz bele a dolgokba mint ami valójában van!
Az ismerősöd nem vett részt az Emlékünnepen! Mindössze a neten keresztül figyelemmel kísérte.
#14,15
Szintén zenész...:-) Kiírták a kérdést: "Jehova tanúi megtartották az éves úrvacsorai összejövetelüket idén?"
az én válaszom:
Szia
MINDIG Isten akaratát igyekeznek tenni, ebben a helyzetben is.
Nem csak megtartottuk az Emlékünnepet (hiszen ez isteni parancs), de sok sok embert meghívtunk, aminek az lett az eredménye, hogy az eddigi legtöbben vettünk részt ezen a megemlékezésen.
Akkor is Isten akaratát tesszük, amikor betartjuk a karanténos szabályokat ez miatt:Róma 13:1
"Mindenki rendelje alá magát a felsőbb hatalmaknak, mert nincs hatalom, csak Istentől. A létező hatalmak Istentől kapták a viszonylagos hatalmukat."
te tudsz szöveget értelmezni? Konkrétan a kérdésre válaszoltam! A kérdező nem kért a részletekből HOGYAN tartottuk meg az Úrvacsorát. Amikor rákérdezett, arra is válaszoltam. Vagy nem egy nyelvet beszélünk? Sofóniás 3:9; Efézus 5:15, 16 szeretnénk alkalmazni
"Az ismerősöd nem vett részt az Emlékünnepen! Mindössze a neten keresztül figyelemmel kísérte." :-)
Mivel rendelkezett az emlékjegyekkel( kenyér és bor) láttam, amint velünk együtt felveszi az asztalról, majd tovább adja a feleségének....láttam őket....tehát akkor miben nem vett részt?De az igaz, nagy figyelemmel kísért az előtte elhangzó előadást, amely arról szólt, miért fontos megemlékeznünk, megtartanunk, és részt vennünk Krisztus haláláról való megemlékezésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!