Hova kerülnek ezek a babák?
Rengeteg, több millió vetélés van és nagyon sok abortusz is. Valamint sok kisbaba is meghal.
Hova fognak kerülni haláluk után? Így már nagyon nagy tumultus lehet a mennyországba ha napi tobb százezer kisbaba érezik + a felnőttek is.
Szerintem tolongani fogunk a mennyben.
Isten pontosan tudta már a világ kezdete előtt, hogy hány lélek fog majd bejutni a mennybe. Szóval ha tegyük fel 10 milliárd lélek lesz, akkor nyilván elég nagy ehhez a menny, Isten ugyanis nem csinál hibát, nem számol el semmit.
De mit gondolsz, te a mennybe kerülnél, ha ma vége lenne az életednek? Megtudható-e a Bibliából, hogy Isten milyen mérce alapján fog ítélni azok felől, akik felnőtten halnak meg? Jézust tanítónak is hívták, és tényleg tanító IS volt. Én úgy látom, Jézus egy jó tanító volt, aki előre kiosztotta a vizsgatételeket: le van írva a Bibliában, hogy az utolsó ítéletkor mi alapján fog Isten ítélni. Ha olvasod a Bibliát, nem kell, hogy meglepjen, hogy Isten kiket buktat majd meg, és kiket enged majd be a mennybe. Magaddal kapcsolatban is biztos lehetsz: ha megtanulod azokat a "leckéket", amiket Jézus tanított, akkor nem buksz majd meg a "záróvizsgán".
üdv Stefán
Isten nem azért hozta létre az embert hogy meghaljon. Az életet feltételekhez kötötte igaz, de nem azért, hogy elvegye az életét az emberi teremtményének.
Az ember pedig nem az égből jött, és a halála után nem is oda tér vissza.
ez egy rossz értelmezés miatti tanitás, Jézus is határozottan megmondta, hogy az emberek innen alulról valók.
(János 8:23) . . .Ti innen a földről vagytok, én pedig felülről vagyok. Ti ebből a világból vagytok, én nem ebből a világból vagyok.
Sajnálatos, hogy ezt figyelmen kivűl hagyják.
Szia
"Azt értem hogy a földön lesz de hogy fog itt elférni a földön több 10 milliárd vagy 100milliárd ember?" - te mennyire hiszel Istennek? Azt mondta az embernek:"Töltsétek be a földet" Ez egy nagyon egyszerű fogalom, könnyű megérteni! A földet ki teremtette? nem az, aki a "betölteni" parancsot adta? Úgy gondolod ő nem ismeri ennek a szónak a fogalmát? Dehogyis nem!Tehát a földön CSAK annyi ember élhet, amennyit a bolygónk táplálni tud. Ezt sokkal jobban tudja az, aki MINDEZT létrehozta, és elrendezte a szaporodást?
Megint csak ott tartunk, hogy sem a te, sem más élete nem függ attól, tudjuk-e a választ a kérdésedre, mert nem is tartozik ránk! De az nagyon is ránk tartozik, hogyan tudunk, hogyan lehet megszabadulni a betegségtől, öregségtől(jobbik esetben) és a haláltól! Na ezt részletesen leírja a Biblia!
A bölcs férfi Salamon ezt tanácsot adja(isteni ihletés alatt): „Ne légy fölöttébb igaz, és ne bölcselkedj fölöslegesen: miért pusztulnál bele?! Ne légy fölöttébb bűnös, és ne légy bolond: miért halnál meg idő előtt?” Prédikátor 7:16, 17
Hasznunkra lehet :-)
"De több milliárd ember nem fér el. Naponta több millió megy a mennybe."
Az üdvösség állapota nem egy hely. Ott már nincsenek ilyen fizikai korlátok. Ezt nehéz elképzelni, mert mi csak fizikai világot tudunk elképzelni, hiszen ezt látjuk. De tény, hogy az üdvösségben nincs ilyen, hogy "nem fér el".
De több milliárd ember nem fér el.
Honnan tudod te ezt ilyen biztosra? Isten mindenkinek készített helyet a mennyben.
Először is: a megkereszteletlen gyerekek nem mehetnek mennyországba vagy hasonló helyre, hosszú ideig ezért olyan hamar keresztelték ahogy tudták. Ha már keresztény baromságról trollkodsz, csináld jól.
Kettő, szerintem valósághűbb válasz a vödör a műtőasztal mellett.
Nos az a helyzet, hogy minden megfogant gyermek már egy élet. Nagyon sok gyermek és csecsemő hal meg ideje korán, akár már az anyai méhben, akár megszületését követően rövid időn belűl.
Ők nincsenek elveszve a semmibe! Ők ugyanúgy élnek és léteznek! Nem kell aggódnia senkinek e felől! Mindenki eoda jut és oda érkezik halála után, akár gyermek, akár fiatal vagy akár öreg! Amilyen nagy és óriási a világegyetem és az univerzum, (amit látunk) annál sokkal nagyobb az Isten országa (amit nem látunk).
Akkor van nagy gáz, ha nincs bizodalmunk az örök életbe, és csak is ebben az életben, ebben a földi, múlandó létformában tudunk gondolkodni!
Ne aggodalmaskodjatok, akik elvesztettétek kis gyermekeiteket, mert ők most az örök létet élvezik, ti pedig, akik aggodalmaskodtok a kárhozatba és romlásba viszitek saját életeteket a földhöz ragadt hitetlenségetek miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!