Milyen oltásokat és mikor kapnak a babák születésük után kötelező jelleggel? Milyeneket lehet pluszban kérni és mennyibe kerülnek az oltóanyagok?
Figyelt kérdés
Ma kapjuk a 2 hónapos kötelező oltást!kaptunk a kérhető védőoltásokról egy gépelt anyagot de egyszerűen nem tudunk kiigazodni rajta!2011. aug. 25. 13:33
3/4 anonim válasza:
Elkezdtem leírni neked, de eszembe jutott, hogy én ezt az oldalt egyszer lementettem:
4/4 anonim válasza:
A többiek már linkeltek jó oldalakat. Én csak annyit írnék, hogy szerintem csak a kötelezőket adasd be.
Bárányhimlő és rota, teljesen felesleges. A gyógyszergyárak nyomatják, hogy legyen bevételük.
Ha kislányod van, akkor még tinédzser korában a méhnyakrák elleni oltás a megfontolandó.
A többihez nem szólok hozzá, mert annyira nem mélyedtem bele.
De egészségügyis családban nőttem fel és ezekben az oltásokban több a káros anyag, mint a hasznos (kis túlzással).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!