Jézus mit tenne ebben a helyzetben?
Betartaná a gyülekezési tilalmat vagy csinálná tovább a tanítványképzést továbbra is, szembemenve a hatóságokkal?
Tudjuk, hogy jelenleg egyáltalán nem javasolt semmiféle összejövetel, legyen szó akár csak pár emberről is. Nem véletlenül.
Jézus mit tenne ma nálunk? Titokban azért menne idegen emberekhez tanítani? Vagy maradna otthon ő is, amíg csak lehet, hogy ne vigye tovább a fertőzést senkinek sem?
1. Megszüntetné a járványt.
2. "Adjátok meg a császárnak, ami a császáré."
Videokonferenciát tartana, streamelné a tanítást, és több oktatóvideót is biztos feltenne a youtube-ra is. Én feliratkoznék a csatornájára.
Miből gondolod, hogy nem élne a technológia adta lehetőségekkel? Miért is maradna meg a tanítás egy kicsi körben?
7# én azt írtam, hogy nem ment közéjük, a leprások jöttek hozzá. Különbség.
A kérdésemnek van háttere: olvastam az egyik Jézust utánzó honlapon, hogy nincs megszüntetve a közösségi élet, hanem csak kisebbek lettek a csoportok. Sőt, mennek idegen emberekhez is. Biztos vagyok benne én is, hogy Jézus betartaná a törvény által előírt szabályokat, hisz példát kell mutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!