Mit gondoltok a Medjugorjei jelenésekről, szerintetek pár éven belül vége mindennek?
Medjugorje-ba évente több millióan mennek, vannak akik minden évben vissza járnak. Rengetegen megtérnek , sokan meggyógyulnak, ezek talán “véletlenek “ lennének?
Eleinte a a jelenések alatt , több tudós is vizsgálta a látnokokat, tesztelték őket, hogy megjátszás-e vagy sem. ( A “ kísérletekről” dokumentumok is elérhetőek).
Én is voltam már Medjugorje-ban, minden évben tervezek menni. Amikor legelőször mentem csak annyit tudtam , hogy ott megszokott jelenni a Szűzanya. Amit mindig érzek Medjugorje-ban , azt sehol máshol nem érzem. Eláraszt a béke , az öröm és a nyugalom. Teljesen hihetetlen számomra ez az egész! Sosem akarok hazajönni , mindig vágyok oda visszatérni. Mások is hasonló érzéseiről számolnak be. Több könyvet is olvastam/olvasok Medjugorje-ról, nekem pozitív ez az egész. Ha “ csak “ kitaláció lenne ez az egész, akkor nem járnának vissza az emberek ( persze , van aki nem megy többször) , nem lennének gyógyulások, megtérések , nem szánná rá magát az a gyónásra, aki pl. 40 éve nem gyónt.
Mivel a Szűzanya már nem fog megjelenni Mirjanának minden hónap 2. napján, így közeledünk az első titok felfedéséhez. A világvégét nem úgy kell érteni, hogy elpusztul a Föld és ennyi volt, hanem úgy, hogy nem ilyen világ lesz mint a mostani. Jézus második eljövetele után, itt lesz a Földön a Paradicsom. Nem lesznek betegségek, fájdalom és halál sem , örök élet és boldogság lesz Istennel :) !
Ha megnézzük nagyon rossz fele haladunk... erkölcstelenség van, egyre több a pedofil és hasonlók, rengeteg a bűncselekmény, abortusz ... Nem hiába van , ez a sok természeti katasztrófa , járvány. A Bibliában is megvannak ezek írva. Sokak szerint már a végidőket éljük.
Kicsit el kanyarodtam, de belinkelek pár videót Medjugorje-vak kapcsolatban:
[link] - látnokok
[link] - titkok
[link] - béke királynője
[link] - tanúságtétel
Az előző vagyok.
Annyi lemaradt , hogy vannak akik nem éreznek semmit Medjugorje-ban, semleges vagy akár negatív érzéseik vannak ezzel kapcsolatban. Szerintem aki kitárja a szívet és teljesen nyitott erre az egészre, az érezni fog valami különlegeset! :)
Medjugorje-bán rengeteg a bolt, a kegytárgyas , a hotel. Nagyon ki van épülve már ez az egész a zarándokokra , nincs egy szabad bódé ahol árulni lehetne. Mindent próbálnak eladni a Szűzanya arcképével , még a előkén is rajta van a Szűzanya arcképe. Ez az egyedüli része , ami nem tetszik.
Rengeteg a zarándoklat, egy hétköznapi misén is több százan vesznek részt . Nem csak zarandokokkal vannak megtelve a padok, hanem a helyiekkel is , mert ők komolyan veszik a hitüket.
12 vagyok.
Kedves utolsó! Én sehol sem írtam olyat, hogy a katolikus egyház tagjai, vezetői tökéletesek, bűntelenek, szentek (sajnos én sem vagyok az ) ! :) Persze elfogadhatatlan, hogy némelyik pl. pap viselkedése , de ismerek olyan papokat , akik tényleg úgy viselkednek , ahogy egy paptól az elvárható ! Nem szabad általánosítani , mindig vannak kivételek! Mindenki a saját életéért lesz számonkérve! A világi ember is ugyanúgy elkövet bűncselekményeket, csak nézz meg egy híradót , mi minden rosszra képesek az emberek, NEM CSAK A PAPOK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!