Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten szerintetek megsegíti...

Isten szerintetek megsegíti azokat is, akik egyszer régen káromolták a Szentlelkét?

Figyelt kérdés

lehetőleg Szentlélekkel betöltekezett személyek írjanak hátha többet tudok meg.

Azt is ideírom, hogy azt is kértem, hogy hagyjon el engem és hogy nem kérek az üdvösségből. Ezeket mind nagyon megbántam..

Légyszi ne írjátok, hogy minden megbocsájtatik az embernek ezen kívül, mert ezt már tudom. Légyszi segítsetek, mert szeretném visszálítani a kapcsolatomat Istennel.. úgy érzem nem hallgat meg többet már.

2020. febr. 24. 16:29
1 2 3
 21/24 követ62 ***** válasza:
A 18-nak írtam. Az előzőt.
2020. febr. 25. 21:53
 22/24 anonim ***** válasza:
0%

A kérdező kerek perec leírta, hogy milyen bűnt követett el, a biblia meg kerek perec leírja, hogy ennek mi a következménye.

Ehhez képest te "selytszinten" (Jézus, b+... az általánost befejezted amúgy??) leírod, hogy az nem úgy van, hanem teljesen másképpen.

Szerintem maradj meg az egyselytű szinteden, bibliamagyarázatokkal pedig ne próbálkozz.

2020. febr. 25. 22:13
 23/24 követ62 ***** válasza:

Nem baj. Nem érted. Majd talán egyszer.

És mivel nem érted személyeskedsz. Neked ennyire tellik. 🤗

2020. febr. 25. 22:23
 24/24 anonim ***** válasza:
49%

Az, hogy iszonyat a helyesírásod az nem személyeskedés hanem tény.

Valóban nem értem a nagy bölcsességed, de ez amiatt lehet hogy én nem tagadom meg Isten igéjét.

2020. febr. 25. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!