Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúi, mit szóltok...

Jehova tanúi, mit szóltok ezekhez a dolgokhoz? Jehova tanúi tényleg jobbak és ezt ki lehet fejezni százalékos arányban?

Figyelt kérdés

Tovàbbà a tanuk nem kàbittószereznek,nem rèszegesek,igy a kocsivezetès biztonsàgosabb,a szegènysèg amièrt màr lopnak ők vigyàznak mire költik a pènzt,embereket ölnek a tv hirek szerint de ők nem teszik stb.Hàboruba nem mennek,az orszàg oltàràn felàldozni màsokat ès magukat.

A sajàtkezüsèg àltali halàl 0,001℅ a a tanuknàl,betegsègből,vèletlen karambol stb.

Mig a nemtanuknàl a fentemlitett hibàk sajàtkezüsèg miatt 3℅.Ajànlom nèzd meg a statisztikàt.

Itt màr a statisztika nagy külömbsègre tesz bizonysàgot.

- Ezt egy olyan ember írta aki saját állítása szerint..."Előbször is szögezzünk le a sokadik utàn mèg egyszer,hogy nem vagyok Tanu,de mint szimpatizàns több vagyok annàl."

2020. febr. 5. 22:30
 1/6 KZitus ***** válasza:
32%

Szia

Mióta átadtam az életemet teremtőmnek Jehovának, sokkal jobb lett az életem minősége, jobbak a családi, baráti és munkahelyi kapcsolataim.

De! A keresztelkedés nem arról szól, hogy jobb vagyok másoknál, hanem arról, hogy igyekszem jobb lenni annál, aki voltam!

2020. febr. 6. 10:25
 2/6 anonim ***** válasza:
25%
Nem jobbak, csak azt hiszik magukról.
2020. febr. 6. 11:11
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

1# a Biblia szerint Jézus a Teremtő, kár, hogy tagadod. De hát majd rájössz.

Kérdező: valószínűleg igazak a számok, mivel azokat a szerencsétleneket ezek nem számolják bele, akik akkor lettek öngyilkosok, miután ki lettek közösítve és elveszítették ez miatt a családjukat.

De Edgár remek tanú lesz, jó nagy adag benne a rosszindulat és a gonoszság, mellé viszont buta, mint a föld.

2020. febr. 6. 12:15
 4/6 anonim ***** válasza:
29%

"1# a Biblia szerint Jézus a Teremtő, kár, hogy tagadod. De hát majd rájössz."

Említés sincs a Bibliában ilyen butaságról.

Az viszont sok helyen olvasható, hogy Jézus Atyja és Alkotója az Isten (=Teremtő).

Jézus tehát a Teremtő Isten (= a köznyelvben a világ minden részén, évszázadok óta Jehova) Fia.

Ez tény. Mint ahogy az is, hogy ma csütörtök van. Lehet lepontozni :D :D :D

2020. febr. 6. 15:30
 5/6 anonim ***** válasza:
66%

4# rendben, lepontoztalak. "Minden ő általa lett és nála nélkül semmi sem lett, ami lett."

Az a butaság, hogy egy tanításait állandóan változtató szervezet rabja vagy, és követed a gonosz tanításait. Na az butaság.

Mert ugye azt állítja, hogy nem ihletett, de mégis Isten egyetlen csatornájának hazudja magát, és képtelen normálisan tanítani, nincs fix dolog, ami megmaradna a kitalációiból. De hát imádd. Te dolgod. Mellesleg egy szülésből (hisz Jézus született, nem pedig teremtett angyal, ahogy ti hazudjátok) ugyanaz születik, mint aki szülte. Embernek ember. Kutyának kutya. Egérnek egér. Istennek Isten. Csak épp emberré kellett válnia. És igen, ezt írja a Biblia, de abban a fosban, amit ti új világnak neveztek, aminek a készítői ellenőrízhetetlenek, amiből a férgek kivették pofátlanul a kegyelem szót is, már rég át van írva minden, hogy a tanításhoz igazodjon ez a biblia utánzat. De minden a te döntésed, mivel ezek a hazugságok ellenőrizhetőek, így minden a te hibád, a te felelősséged.

2020. febr. 6. 17:14
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Már eleve a kérdés is butaság! Az, hogy valaki mennyire emberi, mennyire őszinte, mennyire becsületes stb, azt sohasem a vallás határozta meg!

Minden vallásban vannak álszentek, képmutatók stb. ahogy a Jehova tanúinál ugyanúgy a Baptistáknál, Evangélikusoknál, Reformátusoknál, Katolikusoknál, Hit gyülekezeteseknél, stb. és még sorolhatnám, hiszen minden vallás tagjai túlnyomó többségben álszentek és képmutatók. Ez az igazság!!!

2020. febr. 9. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!