Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vallásos nők, ti összejönnétek...

Vallásos nők, ti összejönnétek egy rockerrel? Mondjuk, hétköznapian öltözködne. A kérdés elméleti.

Figyelt kérdés
2020. febr. 1. 21:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Férfi vagyok, rocker, motoros is, és volt 2 vallásos barátnőm. Magam is meglepődtem, hogy milyen vehemensek. A nem vallásos nőkhöz képest kevesebbet káromkodnak, de amúgy mindenben vagányabbak voltak, ha érted, hogy mire célzok.:)
2020. febr. 1. 21:44
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Mi számít "rockernek"? Én is szeretem az ilyen zenéket... Metalt is hallgatok. Akár az is lehetnék. És nem gondolom, hogy feltétlenül szélsőséges gondolatok, eszmék csatlakoznának egy zenei irányzathoz.
2020. febr. 1. 22:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Simán
2020. febr. 2. 10:28
 4/6 anonim ***** válasza:
61%
A rock zenén belül is vannak olyanok amik Istent dicsőítik. Vannak semleges számok és vannak Isten ellen valók. Amit hallgatunk zenét, az hatással van ránk pl. felpörget vagy lenyugtat. De a szövege is ugyan úgy hat. Én nem jönnék össze egy olyan férfival aki direkt Isten ellen való, a gonoszságot és bűnt éltető szöveget hallgatna naponta.
2020. febr. 2. 23:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne, én is az vagyok. Nem minden metál meg rock szám a sátánt élteti. Keresztény rock együttesek is vannak (Pl.: Skillet).
2020. febr. 3. 22:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Persze, simán, én is hallgatok rockot (is).
2020. márc. 7. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!