A Biblia tartalmaz megcáfolhatatlan bizonyítékot Isten jóságára?
18#
"Ha aközött választhatnál, hogy hagyod felnőni azokat a gyerekeket (az önvíz idejéből) felnőni úgy, hogy folyamatos megerőszakolással és kínzással teli lesz az életük vagy elpusztítod inkább őket is (így nem szenvedtek évtizedeken keresztül), akkor melyiket választanád?"
Semmiképp nem lennék tömeg, sem gyermekgyilkos!!!
Nem tudom Isten, hogy gondolkodik, de ez a tett Sátánhoz méltó.
Jelenleg is vannak szexuális devianciák, háborúk, szörnyűségek gondolom ezen emberek gyermekeit te halálra ítélnéd. Én nem!!!
20#
Értem, hogy miért sátánozol, hisz mindenhol a szörnyűséget látod. Honnan tudod, hogy a Könyvet nem ő sugallta, csak úgy fröcsög benne a vér, ahogy az egyházból is?
Lol te nem érted úgy látom kérdező.
Példát írtam csak. Szorozd be 1000x-el amit írtam. Nyilván cenzúráztam, mert 18 év alattiak is láthatják.
A fantáziádra bízom milyen a földi pokol.
Képzelj el egy olyan világot, amire már te is azt mondod, "bármit csak ezt ne!" Őrült, beteg embereket.
olvass egy picit az 1-2 világráborúról egy kicsit, milyen kínzásokat hajtottak végre az embereken... Na,
Amúgy megkérdezhetem hány éves vagy?
Mert szerintem még nem éltél eleget, vagy burokban nőttél fel.
Nem olvastam el soha. 1-2 dolgot tudok belőle azt annyi.
A vicc az, hogy rögtön rásütik az embere, hogy hú mennyire vallásos valaki, ha idéz belőle. Vagy ha simán és őszintén magába néz és beismeri az igazságot.
Gondolom te az a típus vagy, aki szerint az eutanázia rossz.
Hiába mennél be a kórházba , ahol egy harmadfokú égési sérüléses ember üvölt a fájdalomtól, mert már a morfium sem enyhíti azt.
Mikor könyörögne neked is és mindenki másnak is, hogy "végezzetek velem" bizonyára elővennéd az ál-erkölcsöd és jönnél a süket dumáddal.
Had szenvedjen csak még így évtizedeken keresztül.
Fájdalomban, normális élet nélkül.
Nézz utána hogy is néz ki úgy az ember (kb. mint Freddy Kruger)
Semmi esélye normális éltre. Nemi életre, stb...
Álszentséget nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!