Ha nincsenek bűneim, akkor győztem a Sátán felett?
Egy haveromnak mondtam amikor már tele volt vele a hócipőm, hogy: Távozz tőlem Sántán! Szégyellem, tényleg bice-bóca. Akkor Tán én vagyok a Sátán?
Győzelem csak harc árán van. A harc nélküli győzelem a várt eredmény. Vereséget szenvedni harc nélkül vagy dilettantizmus vagy szándékos és szeretetből fakad.
Már-ki
"Ha nincsenek bűneim, akkor győztem a Sátán felett"
Fura, hogy pont te írod ki a kérdést...
Ha nincsenek bűneid, akkor nem is létezel. Még Jézus ellen is tudtak törvényt hozni, bűnös volt azért feszítették keresztre. Ha nincsenek bűneid akkor a rendszer rabja vagy, vagy jó hosszú, nyálas a nyelved, vagy sok a pénzed. Ilyenkor nem győztél az ördög felett, hanem a rabja vagy.
Isten előtt nincs bűn. Jó és rossz között csak nézőpontbeli különbség van. Ahány rendszer, ahány világnézet mindegyiknek mások a törvényei.
Sátán felett "világossággal", vagyis tudással, tisztánlátással lehet győzni.
Természetesen legyőztél, ezért mostantól nyugodtan bűnözhetsz...
Üdvözlettel: Sátán Lucifer
666, Pokol, IX. kör 4.
Akkor nem emlékezel a bűneidre, vagy nem volt elég mély a lelkiismereti vizsgálatod. Vagy pedig a laxizmus az elképzelésed alapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!