Mennyit kell ahhoz imádkoznom, hogy Isten adjon nekem egy barátnőt?
17.
Azért mert a több millió keresztényből egyel volt nézeteltérésed nem kéne, hogy így viselkedj.
Mintha azt írnád, hogy megvert egy kínai és te most kínaellenes vagy.
De ez persze a te döntésed, nem szólok bele!
(Csak nekem akkor is fura!)
18.
Sajnálom, hogy neked még soha nem segített Isten.
19.
A lotós példát szerintem hagyjuk...
A másik, hogy én nem azt kérem, Istentől, hogy ezt vagy ezt a konkrét lányt adja nekem. Csak azt, hogy segítsen összejönni vagy találkozni egy hozzám illő lánnyal!
A nőnek (bárki is legyen az) persze joga van azt modani, hogy nem akar velem járni, amit el is fogadok!
20.
Köszi a tippet és a jó tanácsot.
Mindenképp keresztény lányt szeretnék!
Nem tudom hanyadik kerdesed mar, de a lenyeget ugy latom semmikepp se akarod leirni, csak kerulod a temat:
Ne azzal gyere hogy jarsz emberek koze. Szobaallsz te egyaltalan nokkel ismerkedes celjabol?
Igen!
De ezt ne úgy képzeld el, hogy tetszik egy lány a villamoson vagy a vonaton és (rögtön) oda is megyek hozzá.
Ennyire nekem nem megy könnyen.
De azért ne azt képzel el az alatt, hogy emberek közé járok, hogy ülök a váróban és ott elmegy mellettem 4-5 csinosabb lány!
Megkerdezem100szor
Az, hogy egy 13 éves gyereket megver egy felnőtt, aki szent pap szerinted nem gond?
Ha a főnököm megver, börtönbe kerül. Ez ilyen egyértelmű.
És mi ez a cigó szöveg, hogy "gondokozzá mán"?
Az is lehet, hogy nem akarja Isten. Közel a végítélet. Te akarsz olyan világba gyereket, ahol Greta Thunberg állandóan nyafog és pánikol? Azt akarod, hogy ilyen élete legyen? Isten sem akarja.
Mert bizony mondom néked, ha vallásos nővel kezdesz, akkor az potyogtatni fog pici gyerkőcök.
28.
Én is szeretnék gyereket!
De ha ennyire pánikosz, van: óvszer és fogamzásgátló tabletta is.
Amúgy meg ez a gyerek dolog pont nem rád tartozik! (Már bocs.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!