Mennyit kell ahhoz imádkoznom, hogy Isten adjon nekem egy barátnőt?
10.
Kösz, de ateisták nem érdekelnek!
9.
Már, hogy ne esne le ha nem lököm le?
Huzat van, valaki becsapja az ajtót, kitörik az asztal lába, vagy akár földrengés is lehet.
LeESHET, ha nem lököm le! (Nem mondom, hogy mindenképp le fog esni! Nehogy ebbe köss bele!)
Khón imátkozik, mert meg akarja nyerni a lottót. Minden nap elmegy a zsinagógába, és órákat ölt azzal, hogy nyaggatja Istent, a kérése miatt.
Évek telnek el, mire Isten nem megszólal Khónnak:
- Tölts már ki végre egy szelvényt!
Akkor definiáld nekem a barátnő fogalmát?
Legyen rajta lyuk és ugorjon?
Miben más egy barátnő egy többi nőnél az utcán?
13.
Tudom, hogy nem feküdhetek le vele az esküvőig.
De nem értem ez miért ilyen furcsa? Vezetni sem vezethetsz jogosítvány nélkül!
14.
Már olvastam ezt a példát. Ez jó lenne ha egész napi itthon ülnék és nem járnék emberek közé. De én járok.
(Ergo veszek szelvényt!)
15.
Nem értem, mire akarsz kilyukadni?
Nyilván egy barátnő, a barátnőd: szeret, törődik veled, fontos vagy neki... stb stb.
Engem meg vert az osztályfőnököm, aki pap volt. Úgyhogy ateista lettem. Mégis 15 éve vagyok együtt a feleségemmel.
Itt nem a vallással van gond. Hanem azzal, hogy saját kudarcoddal nem tudsz szembe nézni és mást hibáztatsz ezért. Ez vajon kinek imponál?
1) amennyit akarsz, akkor se segít
2)elég egyszer, és ha majd mindketten érettek lesztek egymásnak, akkor megtaláljátok egymást.
Lehet választani!
Ez jó lenne ha egész napi itthon ülnék és nem járnék emberek közé. De én járok.
(Ergo veszek szelvényt!)
Nem, te csak bemész a lottozoba.
Jegyet akkor veszel, ha konkrétan próbálsz ismerkedni, beszélgetsz nőkkel.
Es most halál komolyan kerdezem: ha állítólag isten szabad akaratot adott, akkor te milyen alapon várod el, hogy valakit isten kényszerítsen hogy a barátnőd legyen? Annak a nőnek nincs joga dönteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!