Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Van akinek világi kapcsolat...

Van akinek világi kapcsolat után sikerült keresztény párra találni?

Figyelt kérdés

Egy hosszú kapcsolaton vagyok túl, volt már eljegyzés, szex, összeköltözés még nem... Nyilván, ezeket most már nagyon bánom. Most lett vége. Nem tudom, ezek után van-e még esélyem, lehet-e olyan párom, aki keresztény, és ezek miatt nem fog elutasítani?

Sajnos felemás iga voltunk... Bíztam, reménykedtem, de csak én kerültem lejjebb, és nem ő feljebb. Van ezután újrakezdés? Max olyannal, aki fiú létére szintén ilyen helyzetben van.

Köszönöm a tapasztalatokat, gondolatokat.

Bármi jöhet, segítő oldal, könyv, idézet, kép, jótanács.

22L

2020. jan. 12. 11:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo, szerinted kereszteny kozossegbe csak olyanok jarnak, akiknek nincs "multjuk"?

En mondjuk vilagi voltam, tehat teny, hogy en tudatlanul cselekedtem, de a ferjem kereszteny, igy nagyon is tisztaban volt vele, hogy mi szamit bunnek. Megis neki is volt egy idoszaka, amit megbant, de le is zarta azzal, hogy engem felesegul vett.

De lehet, hogy talalsz olyat is, aki vegig a helyes uton jart, es megis elfogad igy teged.

Viszont tarts bunbanatot, tisztulj meg, az Ur megbocsatja neked, ha oszinten leteszed neki a buneidet. Es utana ne engedd, hogy emiatt buntudat gyotorjon. Ezert nem is itelhet el senki.

Idezet a Bibliabol:

"..most is kárnak ítélek mindent Krisztus Jézus, az én Uram ismeretének páratlan nagyságáért. Őérte kárba veszni hagytam és szemétnek ítélek mindent, hogy Krisztust megnyerjem." Fil 3:8

"..ami mögöttem van, azt elfelejtve, ami pedig előttem van, annak nekifeszülve futok egyenest a cél felé..." Fil 3:14

Viszont neked is meg kell ertened, ha valakinek ez nem fer bele. De ugy gondolom, hogy aki igaz hitu kereszteny, az nem marad le ezen. Hiszen te se gondolom, hogy majd arra hivatkozva utasitasz el valakit, hogy milyen bunos ember volt korabban pl. irigy, haragos, karomkodo, stb.

2020. jan. 13. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!