20."amikorJèzus keresztelkedett"
Fentebb már írtam,a kereszelkedèst a szentelèssel ne keverjük össze mert a kettő kèt dolog.
Az,hogy Isten ès Jèzus szólt a hüsègeseiez,az nem kèrdès.Tele van a biblia vele.
A te szervezeted KÖzel 2000 èves,ès annyi kárt,szenvedèst,sirást ès halált okozott,hogy a 1914 ès a 1944 világháboruk csecsemő melette.
Ugyanis az egyházi propaganda segítette a háborukat:megszentelve a fegyvereket,gyontatva a katonákat a tűzbe küldès előtt,az Isten velünk van azt hazudták,a háboru a miènk mert Isten vèdi az igazat:. 68% hol volt/van az a kevès tízparancsolat,az amit kezdettől fogva a vèdenceid 180°-ban magyaráztak.
Hol van/volt a"ne ülj",akkor amikor az egyházad biztatta őket.
Sajnos ez a világmèretü szenvedèst halált okozó cselekmèny èvezredeken át neked csak mellèbeszèlès.Ami azt jelenti egyetèrtesz vele.
Amivel Krisztust másodjára is megfeszítted.
Nézd Edgár, engem ez a csalárd dumád nem hat meg egyáltalán.
De akkor újra.... Az alábbi állítást tetted:
"Isten is Jèzus is kinevezte a hüsègeseket a megbízatásra"
Egészen pontosan mikor, kiket, hol és hogyan nevezett ki Isten?
Csak ha már előtte te kérdezted szintén:
"Most kit bízott meg?"
Na kik ezek a most megbízott hűségesek? Illetve, mikor, hol és milyen módon bízta meg őket?
Az ilyen mègis mi az a kèrdèsre kèrdèssel válaszolsz,mintegy tusoláskènt arra,hogy nem ismered a bibliát.
Előbb azt kèrdezted mègis milyen fiatal a szervezetem?
Mi a baj,neked nem szabad főkèrdèst kiírni ès majd felel aki akar?
Most mar látom mièrt vèded a rosszat,mert arogans ès büszke vagy"ilyenekè az Ördög királysága"
Olvasd a Mátè.24:45-51.
Lukács.12:42-48
Nem mindha a 68%-nak szívesen felelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!