Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Csak szerintem sok ez vagy...

Csak szerintem sok ez vagy csak nekem fura?

Figyelt kérdés
Az egyik jó barátnőm régen eléggé kicsapongó életét élt: Bulik, sok alkalmi sex pasikkal. Majd egyszer csak kibukott a szög a zsákból és azt mondta szeretet hiánya van. Otthon a családi háttere nagyon zűrös volt. Veszekedés, szülők válása. Viszont a sok alkalmitól nem kapott semmit csak átmeneti feltöltődést lelkileg. De aztán ürességet érzet. Istenhez fordult. Azóta teljesen megváltozott. Megtért. Angliába költözött és egy keresztény suliba jár. Nem érdeklik bulik sem a kalandok. Azt mondta hogy inkább a szobájába marad és bibliát olvas egész este. Már 1 éve ott van. Ma reggel azt írta hogy nem felejtett el, de most lelép pár napra facről hogy többet legyen istennel.
2020. jan. 5. 11:44
 1/5 Wesler ***** válasza:
90%
Nem értem, és akkor mi a gond? Tehát, keresett is, írtad, hogy: "Ma reggel azt írta hogy nem felejtett el..." mi a baj? Ez lenne sok, hogy ennyit tölt azzal, ami szerinte megadta azt, amire szüksége volt még veled is foglalkozik, mi a sok?
2020. jan. 5. 11:54
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem lenne kitalált, egész szép történet lenne :)
2020. jan. 5. 12:19
 3/5 anonim ***** válasza:
49%

Nem egyedi eset.

A Szentirásban is olvashatunk ilyen történeteket, és a modernkorunkban is.

A jw.org honlapon sok élet tapasztalat került megirásra.

Különböző országokban, és különböző hátterű emberek számolnak be a változásukról. Köztük sportolók, Droggal, alkohollal küzdők, illetve erőszakos emberek élete változott meg.

2020. jan. 5. 12:57
 4/5 Wesler ***** válasza:
0%
21%-os kérlek mutasd már meg, hogy a Bibliában merre találunk ilyen dologról, hogy ez rossz lenne vagy sok. :D
2020. jan. 5. 13:02
 5/5 anonim ***** válasza:
87%

Kedves Wesler

A válaszomban sehol nem tértem ki arra, hogy ez sok, vagy rossz, mivel egyik sem az. Vannak akik nagyobb mértékben tudnak változtatni az életükön, van akinek nehezebben megy, S többszöri visszaesést követően még is sikerül.

Ezért nem tartom sem Soknak, sem rossznak.

De csak példaként emlitem meg Zákeust, aki adószedőként, gyorsan változtatott, és Jézus tanitványa lett. Vagy azt az erkölcstelen életű asszonyt, aki abba hagyta Jézus szavaira, a helytelen életét, és rendezte a körülményeit.

Azonban vannak, akiknek időbe telt, mire változtatni tudtak, a lényege, hogy megtették a változtatást, és nem az, hogy mennyi idő alatt.

2020. jan. 5. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!