Kedves keresztények (elsősorban katolikusok)! Szerintetek Ferenc pápa helyesen tette hogy ráütött a nő kezére?
*ha emberek között jár...
Miután II. János Pált meglőtték, azért az emberek között járás erősen lecsökkent. Inkább örülnie kéne az embereknek, hogy Ferenc ennyire közvetlen velük, nem pedig visszaélni vele és össze-vissza rángatni egyeseknek.
Lehet, hogy nem tette helyesen. S akkor mi van? Ha vétkezett is nem nagyot, s már elnézést is kért. Az mondjuk fontos lehet, hogy mit kiabált az a nő. Ha valami nagyon illetlent, akkor akár pofont is megérdemelt volna.
Állítólag volt egy falusi nő, aki papokra szakosodott, csak a papok jelentettek számára szexuális izgalmat. Volt pap, akit annyira zavart ez a nő, hogy az áthelyezését kérte. Aztán egyszer meztelenül befeküdt egy újonnan jött pap ágyába, aki első meglepetésében fogott egy seprőt és jól elverte a nőt. Én nem tudom mennyire valósághű ez a mende-monda, minden estre én magam is jót szórakoztam a történeten szimpatizálva a pappal.
@ "Hogy mit kiabált a nő lényegtelen mert a pápa a kiabálás előtt ütötte meg, tehát nem a kiabálás váltotta ki az ütést."
Nem arról a videóról van szó, amit linkeltél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!