Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kedves keresztények (elsősorba...

Kedves keresztények (elsősorban katolikusok)! Szerintetek Ferenc pápa helyesen tette hogy ráütött a nő kezére?

2020. jan. 1. 16:13
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
11%

*ha emberek között jár...

Miután II. János Pált meglőtték, azért az emberek között járás erősen lecsökkent. Inkább örülnie kéne az embereknek, hogy Ferenc ennyire közvetlen velük, nem pedig visszaélni vele és össze-vissza rángatni egyeseknek.

2020. jan. 2. 10:19
 22/39 A kérdező kommentje:
És szerinted ez volt a helyes reakció? Hogy kapásból agresszív fejjel ráüt a nő kezére? Nem pedig az hogy kedvesen megkéri engedje el?
2020. jan. 2. 11:09
 23/39 szp72 ***** válasza:
20%

Lehet, hogy nem tette helyesen. S akkor mi van? Ha vétkezett is nem nagyot, s már elnézést is kért. Az mondjuk fontos lehet, hogy mit kiabált az a nő. Ha valami nagyon illetlent, akkor akár pofont is megérdemelt volna.

Állítólag volt egy falusi nő, aki papokra szakosodott, csak a papok jelentettek számára szexuális izgalmat. Volt pap, akit annyira zavart ez a nő, hogy az áthelyezését kérte. Aztán egyszer meztelenül befeküdt egy újonnan jött pap ágyába, aki első meglepetésében fogott egy seprőt és jól elverte a nőt. Én nem tudom mennyire valósághű ez a mende-monda, minden estre én magam is jót szórakoztam a történeten szimpatizálva a pappal.

2020. jan. 2. 12:34
 24/39 A kérdező kommentje:
Érdekesek a válaszok. Mondjuk azt nem is vártam keresztényektől hogy elítéljék a pápát mert tapasztalatom szerint az átlag keresztény is így reagált volna, de azért hazudozni nem kellene. Hogy mit kiabált a nő lényegtelen mert a pápa a kiabálás előtt ütötte meg, tehát nem a kiabálás váltotta ki az ütést.
2020. jan. 2. 13:07
 25/39 szp72 ***** válasza:
75%

@ "Hogy mit kiabált a nő lényegtelen mert a pápa a kiabálás előtt ütötte meg, tehát nem a kiabálás váltotta ki az ütést."

Nem arról a videóról van szó, amit linkeltél?

2020. jan. 2. 13:14
 26/39 A kérdező kommentje:
De, pontosan arról a videóról van szó. Ha megfigyeled előbb üt a pápa bácsi. Nem a kiabálás váltotta ki az ütést.
2020. jan. 2. 13:47
 27/39 szp72 ***** válasza:
25%
Ha te mondod, akkor biztos úgy van.
2020. jan. 2. 13:57
 28/39 A kérdező kommentje:
Azt mondom amit látok. Értem én hogy a pápádat véded de ezzel csak rontasz a dolgon. Egyértelmű hogy nem a kiabálás váltotta ki az ütést.
2020. jan. 2. 14:02
 29/39 anonim ***** válasza:
77%
Nincsenek átlagkeresztények. Magukat kereszténynek valló emberek vannak, akik nem mindig tanúsítanak keresztényi magatartást, de semmi esetre sem a keresztény emberek határozzák meg milyen a keresztényi magatartás. Azt meg te magad is eldöntheted, mikor mennyire krisztusi valaki viselkedése.
2020. jan. 2. 14:02
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok katolikus és úgy válaszoltam. Mi volt benne neked a bántó?
2020. jan. 2. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!