JdfGabrella kérdése:
Jézus tényleg visszatér 2028-ban a földre?
Figyelt kérdés
Ezt olvastam.2019. dec. 31. 12:22
21/31 anonim válasza:
Mikor jön vissza Jézus?
Akkor, amikor a világnak már szinte vége! Mit ír az Írás?
Azt, hogy előb el kell jönnie az antikrisztusnak. Az ő idejében el kell jönnie Illésnek és Énoknak az Isten két tanúbizonyságának!
Tehát előbb antikrisztus 3 és fél év. 2 tanú.
Aztán még 3 és fél év a nagy nyomorúság!
A világ sötétségbe burkolózik és akkor jön vissza Jézus! Nem hiszem, hogy ez az idő 2028-ban fog bekövetkezni. Attol egy kicsit még odébb vagyunk!
22/31 anonim válasza:
Én vagyok az a kérdező és rajottem hogy Jézus már járt itt és nem jön vissza megegyszer.
23/31 anonim válasza:
A kérdező vagyok. Szerintem 2030-ba jön vissza.
26/31 anonim válasza:
A kerdezo vagyok es rajottem hogy a foldi elet ugy jo ahogy van es nincs szukseg masodik eljovetelre.
27/31 anonim válasza:
Én is a kérdező vagyok.
Kojjjan.
28/31 anonim válasza:
Kedves Kérdezők!
Kezdem azt hinni, hogy többszörös személyiségem van.
üdv a Kérdező
29/31 anonim válasza:
En tenyleg a kerdezo vagyok.
30/31 anonim válasza:
Ahhoz hogy eljojjon ahhoz tul rossz vilagnak kell lenni a foldon. A kerdezo vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!