Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tegyük fel, hogy nincs szexuál...

Tegyük fel, hogy nincs szexuális kapcsolatunk a párommal házasság előtt, de pocsék lesz az ágyban, akkor egy életen át ezért kell szenvednünk?

Figyelt kérdés
A jó házasságnak része a jó szex is, ha nem megy már az elején mi lesz később, így telik el egy élet egymás mellet, ilyenkor mit lehet tenni majd?
2019. dec. 20. 19:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
28%
Sosem értettem, hogy mi az a rossz szex. Meg csap a szaga és elhányod magad? Vagy?
2019. dec. 21. 16:51
 12/13 anonim ***** válasza:

Erre is igaz, hogy ossze kell szokni. Attol, hogy elsore nem lepedoakrobata valaki, meg lehet jo szereto, ha odafigyel a parjara, es gyakorolnak.

Ha meg komoly problema all a hatterben: noi frigiditas, vagy ferfinal korai magomles, stb. akkor fel kell keresni szakembert.

2019. dec. 22. 16:08
 13/13 anonim válasza:

Igen.

Füst Milán: “A párkapcsolat egy négylábú asztal”

Az első láb, hogy két ember életstílusának közel kell lennie egymáshoz. Nem jó, ha az egyik a meleg tengerekhez vonzódik, a másik viszont síelni szeret, ha az egyik imádja a macskákat, míg a másiknak allergiája van a macskaszőrre. Az kell, hogy hasonlóképpen szeressenek élni.

A második láb, hogy egymást is szeressék. …Anélkül nem megy! Ez viszont egy érdekes dolog. Amikor adjunktus voltam az egyetemen, egy este felhívott a professzor, és azt mondta, “Péter, most láttam egy filmet, ami nagyon fontos dologról szól. Találkozik egy férfi és egy nő, és tulajdonképpen nem akarnak egymástól semmit, csak örülnek, hogy a másik a világon van. Nézd meg!” A professzor nagyon okosat mondott szerintem. Én azt gondolom, a szeretet ezt jelenti: a másik létezése öröm a számomra.

A harmadik láb, hogy szexuálisan stimmeljenek. Néha beáll egy tragikus helyzet, hogy két ember érzelmileg erősen kötődik egymáshoz, de testileg nem stimmelnek össze. Pedig a dolog valószínűleg enélkül sem fog menni. Sajnos, még a legjobb pszichológus sem tudja megmondani, hogy a szimpátiák, az antipátiák, az erotikus vonzalmak miből fakadnak, ezeket csak konstatálja az ember.

A negyedik lába az asztalnak – mondta Milán bácsi, ujját felemelve a nyomaték kedvéért -, hogy a házasság is gazdasági kapcsolat, gyerekek! El ne felejtsétek! Mert olyan csak az olvasókönyvekben van, hogy a nyomor nem öli meg a szerelmet. Megöli.

A férfi-nő kapcsolat tehát egy négylábú asztal, és ha bármelyik lábbal baj van, akkor az asztal döcögni kezd, felborul, összetörik.”

2020. jan. 14. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!