Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nagyon ciki meggyónni azt,...

Nagyon ciki meggyónni azt, hogy önkielégítést végeztem?

Figyelt kérdés
Nagyon szégyellem magam az atya előtt, félek a gyónástól. Fiatal lány vagyok.
2019. dec. 16. 21:23
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
67%
Ja persze...(amúgy előbb írtam, dd mindegy a bűnvallasról) és ezt egy pap előtt lehet csak, Isten előtt nem? Hagyjál már a hülyeségeiddel. Mi lenne ha váratlanul az összes katolikus pap eltunne, akkor elveszett az emberiség lelke örökre, nem tudna senki megbocsájtást kapni? ...
2019. dec. 18. 10:02
 22/30 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem is inkább úgy mondd,hogy paráználkodtál. Bár akkor meg fennáll a lehetősége,hogy megcsalásra gondol vagy ilyesmi nagyobb dologra. Nem kellene,hogy ciki legyen,egy értelemben persze,az,de hidd el,ahányan gyónni járnak,nem a te ügyeden túráztatja majd az agyát álmában is,szóval nyugi.
2019. dec. 18. 10:03
 23/30 anonim ***** válasza:

# 20

Nem az van,hogy most már Jézus a főpap? Vagy ha már Jézus után is ugyanúgy papokhoz kell rohangálni,akkor gondolom állatokat is áldoztok az istennek,csak mert Jézus ezek szerint tök lényegtelen sztori volt.

2019. dec. 18. 10:07
 24/30 anonim ***** válasza:
59%

Nem, ortodox papnál is lehet gyónni például. Az idézett részek pedig elég egyértelműek, hogy nem valami "magunkban elintézzük" dologról van szó.

Tessék, nézd meg nyugodtan ezt az ortodox írást, a kérdéseidre is választ ad:

[link]

2019. dec. 18. 10:10
 25/30 anonim ***** válasza:
73%
Nekem meg Búcsú cédulam sincs... Most már tényleg nincs remény. :DDD
2019. dec. 18. 10:10
 26/30 anonim ***** válasza:
12%

Jézus a mindenkori főpap, mert Ő mutatta be a legszentebb áldozatot, Önmagát adta értünk a kereszten.

Ettől függetlenül, amit Jánostól idéztem, azt már Jézus feltámadása után mondta az apostoloknak:

"Akinek megbocsátjátok bűneit, az bocsánatot nyer, s akinek megtartjátok, az bűnben marad."

Elég egyértelmű számomra, hogy Jézus ebben miként gondolkodott.

2019. dec. 18. 10:13
 27/30 anonim ***** válasza:
65%
#24 oks én így gyakorlom a hitem. És bizonyságom is van arról hogy gyakorlatban működik az amit mondok. Viszont ha te nem hiszel ebben akkor járj paphoz meg mindenféle vallástudomanyi végzettségűhöz ha anélkül képtelen vagy le tenni a bűneid. Szép napot!
2019. dec. 18. 10:14
 28/30 anonim ***** válasza:
12%

Ennek örülök, hogy te már letetted a bűneidet, s így nincsenek többé, nekem sajnos még vannak.

Annak is örülök, hogy gyakorlod a hitedet, én inkább azt a hitet akarom gyakorolni, amit Krisztus hagyott ránk apostolain keresztül és az Egyháza által.

Neked is jó napod legyen. (szépet nem szeretek írni)

2019. dec. 18. 10:21
 29/30 anonim ***** válasza:
29%
#28 forgasd ki jobban a szavaim...
2019. dec. 18. 10:23
 30/30 anonim ***** válasza:
72%
Én nem tartom bűnnek pedig katolikus neveltetésben részesültem. Nem is gyóntam meg mert túl kényes dolog erről beszélni idegennek, papnak. Ez egy személyes intim dolog ami rám tartozik meg ha van párom, akkor rá.
2020. júl. 11. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!