Ez a Biblia szerint is bűn?
Figyelt kérdés
Olvastam egy cikket hogy ember és állat hibrideket hoznak létre. Szerintem ez eléggé elítélendő dolog. Sok etikai kérdést is felvet.2019. dec. 9. 18:01
1/14 anonim válasza:
Sajnos a valóságban is léteznek embernek kinéző patkányok, férgek.
2/14 anonim válasza:
bizony, halálra méltó bűn, mivel a természet folyását irják felül.
3/14 anonim válasza:
Bibliában nyilvánvalóan nem fogsz konkrét utalást találni erre.
4/14 anonim válasza:
Bűn lenne, mivel beavatkoznának a természet rendjébe. De erősen kétlem, hogy ilyenek létrehozása lehetséges, annak pedig nem dőlök be, hogy a kínai tudósok ezt vagy azt alkottak. Legfeljebb álmaikban.
5/14 anonim válasza:
Eléggé defektes dolog
A biblia nem beszel erről mert akkor még nem volt ilyen a láthatáron se.
Beszél viiszont, negatívan, ugynevezett nefilimekről amik angyal_ember keverékek
6/14 Közveszélyes Kontár válasza:
nem bun, nagyon kellene nekunk Dr. Moreau szigete
8/14 anonim válasza:
Biblia szerint nem bűn.
Cáfold, ha tudod!
10/14 anonim válasza:
"Bűn lenne, mivel beavatkoznának a természet rendjébe."
Én nem bánnám, ha megszabadulnánk ettől a halálra és anyagcserére épülő beteg rendszertől.
Sokkal inkább az a baj, hogy embiket is már csak egy darab cupákként vagy tanulmányként kezelik.
Pedig egy ember halála is vért kíván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!