A Biblia tanításai szerint lehetek rendőr?
Persze. Zaklathatsz hajléktalanokat, megbüntehetsz valakit aki átszaladt az utcán, törvénytelenül igazoltathatsz valakit mert fent úgy akarták, megbüntethetsz embereket olyanért amiről mind tudjuk, hogy felesleges. (parancsmegtagadás miatt bíróság elé kerülhetsz)
Igazán bibliai.
Azért nem tudod, mert egy idióta vagy. A rendőr parancsot teljesít jobb esetben a törvény szerint. Ha az a törvény, hogy agyon kell lőni valakit azért mert lopott akkor agyon kell lőnie.
Elég krisztusi!
Melyik országban van ilyen törvény? Hirtelen egy sem jut eszembe. A kérdező pedig gondolom itthon akar rendőr lenni, ahol még a bíróság sem szabhat ki halálos ítéletet, nem hogy egy rendőr lopás miatt.
Agymosotték nem értik az analógiát... Hagy világosítsalak fel:
1. öreg nyugdíjasnak nincs pénze kiflire ezért lop egyet, akkor a rendőr azonnal intézkedhet
2. 14 éves gyereket kihajtják stichelni, akkor a rendőr azonnal intézkedhet
3. tehetős politikus kisfiúkat dug seggbe... na akkor meg pont nem intézkedhet
5. pap kisfiúkat dug seggbe... na akkor sem
6. 20Ft-ot loptak, akkor igen
7. 20 milliárdot, akkor nem
Gondolom az a szó, hogy erőszakszervezet nem mond neked semmit.
Szerintem csak tettenéréskor vagy közvetlen utána intézkedhet így a rendőr. Egy 20 milliárdos csalást nyilván nem egy karakószörcsögi rendőr fog kinyomozni. Normális országban erre megvannak a megfelelő szervek, nálunk valóban hiányzik a független ügyészség.
Bár ennek azért nem sok közét látom a kérdéshez.
Igen.
Ez tény, lehetsz. Ha bárki bármi mást mond, vagy ha akár igent érvel, de bármi kétes érzésed van, írj rám nyugodtan, én meg tudom mutatni bármilyen kérdésedre s kételyedre a megrendíthetetlen bizonyítékot, hogy lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!