Vajon Istent bántja, hogy így állok hozzá?
Jó sorsom van, viszont szeptember óta munka, munka2, kisbaba mellett elkezdtem egy iskolát.
Segít nekem, de nekem már arra sincs időm, hogy annyit imádkozzak hozzá, mint régen.
Teljesen ki vagyok!
Vajon rosszul esik ez neki?
Az baj, hogy ez egyáltalán felmerül.
Téged bántana a helyében?
Van egy babád és azt mondod, nem imádkozol. Akkor az amikor szollgálod a gyermekedet, micsoda?
Isten minden. Tökéletesség. Leírhatatlan mértékben istenbecsmérlő a.gondolat, hogy isten nem tökéletes végtelen.
Nézd: ha te a 2 munkád, a pici babád és a végzett iskola mellet azon aggódsz, hogy nem imádkozol eleget, akkor érdemes lenne elbeszélgetned egy pszichológussal.
Komolyan mondom... hallottam már szülőkről, akik az egyéb elfoglaltságuk miatt elhanyagolták a gyereküket, aki éhen halt.
És az vajon Istet nem bántja, hogy afrikában 5 éves kisgyerekek halnak éhen?
Úgy tűnik nem.
Viszont úgy tűnik, hogy Isten igencsak aktív akkor, amikor a szektások elveszett kulcsát kell megkeresnie, meg segíteni kell nekik hogy összejöjjenek a Julcsival, aki a gyülekezetben megtetszett nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!