Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vajon Istent bántja, hogy így...

Vajon Istent bántja, hogy így állok hozzá?

Figyelt kérdés

Jó sorsom van, viszont szeptember óta munka, munka2, kisbaba mellett elkezdtem egy iskolát.

Segít nekem, de nekem már arra sincs időm, hogy annyit imádkozzak hozzá, mint régen.

Teljesen ki vagyok!

Vajon rosszul esik ez neki?

2019. dec. 8. 20:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Nem méregeti patikamérlegen a mennyiséget, annyi biztos.
2019. dec. 8. 20:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Az baj, hogy ez egyáltalán felmerül.

Téged bántana a helyében?

2019. dec. 8. 20:58
 3/11 anonim válasza:
11%
Mi a... Isten nem létezik!!!! JAJJ NE, MOST LE FOG CSAPNI, ÉS A POKOLRA FOGOK KERÜLNI!!!! JAJJ NEEEE!!!!! Jaj, semmi sem történt... Tyűha...
2019. dec. 8. 21:31
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Imádkozni nem csak úgy lehet, hogy nekikészülsz, majd fél-egy órán át imákat mondasz. Az ima tettekben is megnyilvánulhat, akár a legegyszerűbb dolgokban is, amit Istennek tetsző módon, szívedben szeretettel végzel.
2019. dec. 8. 21:31
 5/11 Winni Spinzo ***** válasza:
54%
Az MI Mesterséges Intelligencia kiszökött. Nyugod meg...
2019. dec. 8. 21:43
 6/11 anonim ***** válasza:
58%

Van egy babád és azt mondod, nem imádkozol. Akkor az amikor szollgálod a gyermekedet, micsoda?

Isten minden. Tökéletesség. Leírhatatlan mértékben istenbecsmérlő a.gondolat, hogy isten nem tökéletes végtelen.

2019. dec. 8. 21:44
 7/11 anonim ***** válasza:
10%
Egy nem létező “lény” nem lesz rád mérges. Ne aggódj.
2019. dec. 8. 21:48
 8/11 anonim ***** válasza:
71%

Nézd: ha te a 2 munkád, a pici babád és a végzett iskola mellet azon aggódsz, hogy nem imádkozol eleget, akkor érdemes lenne elbeszélgetned egy pszichológussal.

Komolyan mondom... hallottam már szülőkről, akik az egyéb elfoglaltságuk miatt elhanyagolták a gyereküket, aki éhen halt.

2019. dec. 9. 02:02
 9/11 pelgrim ***** válasza:
Nem, Istennek nem esik rosszul, de neked bizony nagyon.
2019. dec. 9. 08:54
 10/11 anonim ***** válasza:
54%

És az vajon Istet nem bántja, hogy afrikában 5 éves kisgyerekek halnak éhen?

Úgy tűnik nem.

Viszont úgy tűnik, hogy Isten igencsak aktív akkor, amikor a szektások elveszett kulcsát kell megkeresnie, meg segíteni kell nekik hogy összejöjjenek a Julcsival, aki a gyülekezetben megtetszett nekik.

2019. dec. 9. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!