Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » SZerintetek a kersztények...

SZerintetek a kersztények hány %-a (akik rendzseresen olvassák a Bibliát és járnak templomba vagy imaházba/ gyülekezetbe) várt a szexel az esküvőig?

Figyelt kérdés
2019. dec. 3. 19:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerinted hányan születtek úgy, hogy volt hitük már gyerekként vagy fiatalként? A legtöbb ember felnőtt korában tér meg.
2019. dec. 3. 20:23
 2/14 A kérdező kommentje:

Igen, és én pont nem rájuk vagyok kíváncsi.

Rengetem fiatal született keresztény családba, vagy kezdett el vallásos helyekre járni és olvasni a Bibliát még az udvarlási időszak előtt!

2019. dec. 3. 20:30
 3/14 anonim ***** válasza:
79%

Olyan 5%-ra tippelek, az itteni megnyilvánulások alapján.

És a szó: szex𝐬𝐳𝐞𝐥!

A "szexel" azt jelenti, hogy éppen csinálja!

2019. dec. 3. 21:15
 4/14 anonim ***** válasza:
54%

Akkor az helyes lenne, hogy:

- szexvel, vagy szexszel (-val -vel)?

A cselekvés inkább a szexelés, es akkor:

- szexszeléssel?

Ja, ja, várt a szexeléssel. 1%-ra tippelek, itt Magyarországon.

2019. dec. 3. 22:12
 5/14 anonim ***** válasza:
17%
Nem tudom elképzelni, hogy valaki önszántából az esküvőig várjon a szexel.
2019. dec. 3. 22:16
 6/14 A kérdező kommentje:

Privátba nyelvtanozzatok!

Köszi!

5. Épp ezért írtam, hogy keresztények.

Aki betartja a Biblia ezen részét!

(De amúgy van olyan aki nem vallásos, és úgy döntött, hogy vár a szexel az eskvőig!)

2019. dec. 3. 22:44
 7/14 anonim ***** válasza:
Hát igen, ez régebben sem mindig a vallásosságon múlott, igyekeztek is 14-15 évesen férjhez adni a lányokat. És akkor ők vártak a házassagig? Nem igazán. Még azelőtt házasok lettek, hogy esélyük lett volna várni. Várni az esküvőig azt jelenti, hogy miután elhatározták hogy összeházasodnak, megtartják az eljegyzést és onnantól kezdve egy évig jegyben járnak. Abba belefér a kézenfogva sétálás ès a csók. Én is mindig szoktam várni a keresztény jelentkezőket akik így tettek. De nem jöttek még. Ezért gondolom, hogy talán 1% van. Már hogy ahol mindkét fél várt.
2019. dec. 3. 23:26
 8/14 anonim ***** válasza:
54%

Kérdező!

Tanulj már megy magyarul!

SzexSZEL!!!

És nem, ez nem privát!

Lassan nem lehet érteni, amit írsz!

2019. dec. 3. 23:55
 9/14 anonim ***** válasza:
45%
Nálunk azok a lányok, fiúk (sőt férfi is), akik valóban még kora tinikorban döntöttek Krisztus mellett, azok várnak. De kevesen vannak, a felnőttek nálunk többen.
2019. dec. 4. 07:58
 10/14 A kérdező kommentje:

Érdekes, hogy 1-5 %-ot írtatok.

Az én gyülekezetemben és 1-2 másik helyen ahova néha eljárok elég sok ember van aki várt a szexel.

Én az ottani ismerőseim kb. 70-80%-át tenném ide. Aki várt a szexel!

Gondolom ezért is nézik le sokan a keresztényeket, mert ők azt mondját, hogy kell és érdemes is várni a szexel esküvőig, de közben azt gondolját róluk, hogy ők sem tartják ezt be.

2019. dec. 4. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!