Van arra bármilyen szabály, hogy milyen helyiségeket lehet felszentelni? Csak mert a Puskás Arénát is felszentelték. Úgy tudom 5 egyház képviselője mondott rá áldást. A Hit gyülekezete is ott volt.
Nem felszentelték, megáldották. Nagy különbség.
Felszentelni templomot szoktak. Megáldani bármit lehet.
Ennek ellenére óriási blaszfémia az egész.
2.
Abban biutos vagyok, hogy nem szentelték fel, arra vannak szabályok például katolikusoknák, hogy mit lehet felszentelni. Focipályát nem.
Én mondjuk az áldást is káromlónak tartom. Az áldás célja valaminek a szakrális célra való elkülönítése. Ugyan miféle szakrális célokat szolgál egy hely, ahova az emberek azért járnak, hogy levessék a gátlásaikat? Én nem vitatom a stadion létjogosultságát, de ez akkor is összeegyeztethetetlen számomra.
Próbáld meg megérteni, hogy az interneten bármit lehet olvasni. Sokat kutakodsz, megtalálod a saját halálodról szóló tájékoztatót is.
Nyaktól felfelé azért van az a valami, hogy használjuk. Például szelektálásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!