Isten miért teremt csúnya arcú embereket?
A Multipla inkább csak olcsó és hasznos. Ritka ennyi hely egy rövid autóban.
Lehet aki csúnyának érzi magát, annak nem ártana ha megpróbálna hasznos lenni. Vagy más jó tulajdonságát fejleszteni. Sok embernek a külső nem elsődleges szempont. Tudom a média mást mutat erről, de az tényleg tök kamu, ahogy van.
Vajon az az ember, aki vérben fagyva fekszik egy baleset után, mennyire látnak csúnyának azt, aki épp az életét menti meg?
A szépség relatív fogalom, ami nekem gyönyörű, az másnak bottal sem. És ez fordítva is így van. Én például kifejezetten taszítónak látom a babaarcú férfiakat, másnak pedig az jön be.
Az ápolatlanság viszont más. A legsármosabb férfi is undorító, ha ápolatlan.
Szia
Isten MA nem teremt embert.
Amikor teremtette, azok tökéletesek voltak kinézetre is.
Amit ma látsz, a genetikai öröklődés. Sajnos már nagyon messze áll az eredetitől...
28-as
Isten ma hatalmas munkát végez itt a földön: megbékélteti magával az embereket Krisztus által. Pál apostol írta le ezt a 2Korinthus 5:10—6:10 verseiben.
végre,egy nem Szektás(hitgyülis,jeHovás,egyébbmás)élőhitű testvér üzenetét látom?!?
van ilyen,élő vagy,nem vagy robot?!?
:()
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!