Isten miért teremt csúnya arcú embereket?
Figyelt kérdés
Az ilyen embereket ösztönből kerülik, csúfolják, és egy életre megnyomorítják az emberek. Valóban mindig ajándék az élet?2019. okt. 27. 10:38
11/31 anonim válasza:
EGYÉBKÉNT HOGY VALAKI SZÉP MÉG SEMMIT NEM JELENT ATTÓL MÉG LEEHT GONOSZ ÉS HOGY CSÚNYA,LEHET KORREKT-DE SAJNOS AZ ÉLETBEN EZ A KETTŐSEM MINDIG TALÁLKOZIK...
LÁSD:AZ ÁZSIAIAK MINDEN ÉRZÉST ELREJTENEK AZ ARCUKRÓL...
12/31 anonim válasza:
Mert a szépek egymást választják, a csúnyáknak meg csak a csúnya jut, így a világ kettéválik nagyon szépekre és nagyon csúnyákra. Ha meg akarod akadályozni, válassz igen ronda párt, és vele szaporodj :D
13/31 anonim válasza:
KI MINEK GONDOL AZ VAGYOK ANNAK...WÖRÖS SÁNDOR
LEHET A SZÉPSÉG IS BELÜLRŐL FAKAD??
14/31 anonim válasza:
Nem isten teremti az embereket hanem a genetika.
15/31 anonim válasza:
Egy jó ok arra hogy nincs Isten. Ezért nem hiszek Istenben. Csak szenvedés jut nekem ebben az életben. Mi értelme?
16/31 anonim válasza:
ÉS HA VAN SMINKKÉSZLET,HISZEL STENBEN?
18/31 anonim válasza:
NEKEM NINCS NŐM,TEHÁT NE HIGGYEK iSTENBEN,HA LESZ NŐM FOGOK HINNI ISTENBEN?
19/31 anonim válasza:
hidd el vannak olyan férfiak akik a nem annyira kedvező arcú nőknek is örülnének...
20/31 anonim válasza:
Daniel, amíg nem tanulod meg az alapvető helyesírást és a Caps Lock lényegét, ne írj fórumokra, mert csak nevetségessé teszed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!