A csúnya embereket általában megteszik bűnbaknak?
Akkor a csúnya ember ezek szerint csak magának köszönhető ha megteszik bűnbaknak?
Nincs genetikai oka ennek tehát?
Ahogy a #4-es is írta, az önbizalomhiányosokat teszik meg bűnbaknak.
A ronda embereknek meg általában gyengébb az önbizalma, épp a rondaságuk miatt.
Szerintem ennyi a kapcsolat a kettő között.
Az ember csordaszellemű lény.
Aki irányítói karizmával rendelkezik, azt mindenki feljebb értékeli, mint a háttérjátékosokat, így ritkábban "csattan rajtuk az ostor".
Az más téma, hogy ha valami okból elvesztik az irányító dominanciájukat, akkor mindenért ők lesznek a hunyók.
Ez nem sima külső alapján eldőlő szimpátiára épül.
Mint írták is, a visszahúzódó, kevéssé csapatjátékos és nem irányító személyiségek gyakrabban lesznek bűnbakok.
Mint írtam is, csordalények vagyunk, aki nem játszik a bandában, az gyanús. Ez genetikai örökség, tudat alatt hat, az objektivitás már nagyságrendekkel magasabb értelmi működés és így ritka.
#9: ezt nem teljesen értem.
Aki vezető egyéniség, vagyis ki tudja harcolni, viselkedésével vívni, hogy elfogadják vezetőnek, az nem jelenti azt, hogy tényleg jó vezető.
De nem is erről szólt, amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!