Csúnya fejű, nyomi testű srácok ti hogyan csajoztok általában? Milyen sikereiteek voltak eddig lányokkal?
Figyelt kérdés
Amúgy szerintem a lányok nagyon válogatósak és szinte mindenféle fiút rondának nevezni, aki már kicsit is nem felel meg a hatalmas igényeiknek, amit a fiúk külsejével, testi adottságaival szemben támasztottak a felszínes kis agyukkal. Régen jobb volt a helyzet a facebook előtt, még szép lányok is adtak jeleket nekem, mára csak azt kapom, hogy ronda vagyok és kopjak le. Néha összejön pár kavarás, de sokat nem lehet ezektől sem várni, hisz minden lány a tökéletes szép arcú izmos testű fiúkra vár inkább, mint, hogy leállna együtt lenni egy olyan fiúval, akinek nincs olyan nagy szám feje, meg a teste sincs kigyúrva vagy kihájasítva. Hisz a mackó is jobb a gizdánál a fura agyuk szerint.2014. júl. 5. 11:51
1/5 anonim válasza:
csak egy jót szeretnél d*gni vagy egy társat keresnél inkább? Talán az jön le a csajoknál, h a vékonyabbak recskagépek és őket csak a szex érdekli.
2/5 anonim válasza:
Most szerinted te csúnya fejű,nyomi testű vagy?..mert ha igen akkor mit vársz a lányoktól?
3/5 A kérdező kommentje:
2-es te meg gondolom kövér vagy mégis van párod. Tudod fura, hogy annyi csúnya meg kövér lányt látok fiúval, ilyen alapon mindenféle külsejű fiúnak is jár pár, nehogy már mi fiúk elnézzük a lányok testi hibáit, ti meg még arra sem vagytok hajlandóak! Vicc, hogy pont te szájalsz lányként, aki bárkit megkaphat mindegy hogy néz ki külsőre. :D
2014. júl. 5. 12:07
4/5 anonim válasza:
Tévedsz NEM vagyok kövér se gebe :-)
5/5 anonim válasza:
szerintem mi férfiak is rettentő válogatósak vagyunk, szóval nem kellene azt szajkózni, hogy felszínes libák.
persze, hogy mindenki fullos párt akar külsőre fiatalon.
mert ugye ilyen korban sok embert nem izgat a komoly kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!