Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ellepték a vallás topikot az...

Ellepték a vallás topikot az LMBTQ aktivistái?

Figyelt kérdés
2019. okt. 24. 20:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
22%
Amikor arra gondolok, hogy nekem egy környezetben kell lennem veletek, néha eszembe jut, hogy még jézusnak is ez kellett. Hihhetetlen. XD 20%osok által teremtett rendszerben legyenek 100, meg 120 felettiek.
2019. okt. 24. 22:47
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

#9 "Illetve egyáltalán hol nevezik hivatalosan történelminek, mert eddig még csak tőled olvastam."

A fidesz törvénymódosítással elérte, hogy történelmi vallásnak számítson. csak hát nem kapott akkora médiavisszhangot.

[link]

Mégis csak megérte az MDF aztán az SZDSZ után lepacsizni a fidesszel. Meg is köszönte a viktor bácsi ahogy kell. Ellenben rossz hír, hogy ha a scientológia, az ufó hívők, a lapos föld hívei vagy mondjuk a sátánisták összeszednek 25ezer aktív tagot akkor ők is történelmi egyháznak fognak számítani. Jöhet az állami dotáció...

2019. nov. 4. 14:10
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Na jó, de ez azért elég abszurd. Illetve ez egy 8 éves tervezet volt, kérdés, hogy azóta mi lett belőle. Mert amit én találtam, hogy végül módosították ezt a tervezetet és kikerült belőle a történelmi egyház kifejezés még akkor december legvégén.

2019. nov. 4. 14:22
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Erről a törvényről van szó konkrétan és a kifejezés, hogy "történelmi egyház" valóban nem szerepel már benn. Más kategóriákat alkottak.

[link]

2019. nov. 4. 14:38
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Szóval akkor még a fidesz jogi csűrés-csavarása folyamán se lehet történelminek nevezni. Végülis tisztázódott így a dolog.
2019. nov. 4. 15:27
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

"A fidesz törvénymódosítással elérte, hogy történelmi vallásnak számítson. csak hát nem kapott akkora médiavisszhangot."

Ne politizálj! Ha teológiai szempontból nem tudsz vitába szállni velem, akkor inkább ne írj semmit!

2019. nov. 6. 22:05
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ebben nem volt politizálás a részéről (bár nem mintha a vidámvasárnapban nem lenne elég). Ráadásul közben tisztázódott, hogy még ilyen tekintetben sem történelmi a hitgyüli. Szóval nincs olyan érv, ami alapján történelminek lehetne nevezni egy néhány évtizede alapított vallást.

2019. nov. 6. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!