Bejött egy sátánista a templomba és azt mondta hogy a kereszténység nemsokár eltűnik, azóta gyengének érzem magam mit tegyek?
Én mondjuk nem pontoztalak, de szerintem az ellenvéleménynek is megvan a maga kulturált formája. S nem az, hogy megzavarja valaki a misét vagy istentiszteletet a baromságaival. Persze azt is értem, hogy a kérdezőnek se kéne ennyire szívbajosnak lennie.
Félig igaza volt, De nem azért mert Sátán olyan aranyos ügyes, szép, és okos. Ő is ismeri a jövőt, amit Isten tenni fog, és bár féligazságokat mond, attól nem válik kedves személyiséggé.
Isten azzal fogja büntetni a nevére hivatkozók némelyikéthogy megszünteti a vallásokat, még pedig a mostani politikai szeretőjük közreműködésével.
"Ő is ismeri a jövőt, amit Isten tenni fog, és bár féligazságokat mond, attól nem válik kedves személyiséggé."
Annyira ismeri a Sátán jövőt, amennyire az a dolgok beállított, teremtett természetéből megjósolható. De az emberek, és Isten szabad döntéseit nem ismeri, csak Isten maga.
Tényleg kamu szaga van.😀
Véletlenül nem muszlim volt a csávó?🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!