Azok akik a hétköznapi életben Jézussal találkoznak, min mennek keresztül, miért jelenik meg nekik Jézus?
Figyelt kérdés
Olyanokat hallani hogy tárgyakon is megjelenik Jézus vagy látják valahol például az utcán2019. okt. 9. 23:38
1/4 anonim válasza:
Nekem is megjelent a billentyűzeten, mert őt kerestem.
2/4 anonim válasza:
Erre a Biblia válaszol:
Máté 24
Akkor, ha valaki azt mondja nektek: ‘Íme, itt a Krisztus’, vagy ‘ott’, ne higgyétek. 24Mert hamis krisztusok és hamis próféták támadnak, nagy jeleket és csodákat művelnek, hogy ha lehet, még a választottakat is tévedésbe ejtsék. 25Íme, előre megmondtam nektek. 26Ha tehát azt mondják nektek: ‘Íme, a pusztában van’, ne menjetek ki; ‘íme, a belső szobákban’, ne higgyétek. 27Mert amint a villám napkeleten támad és napnyugatig látszik, olyan lesz az Emberfiának eljövetele is
3/4 anonim válasza:
Nem jelenik meg az senkinek,legfeljebb álmában.
4/4 anonim válasza:
Én inkább arra lennék kíváncsi,hogy aki elhiszi,hogy Jézussal találkozott,az mivel magyarázza,hogy csak ő,meg néhányan? Mitől különbek ők,hogy másnak nem jelenik így meg,másnak marad a sötét homály,rájuk van hagyva,hogy higgyetek és ennyi. Valakinek meg egy csettintéssel meg van oldva,hogy tessék,itt van Jézus vagy Isten,hinni benne onnantól bakfitty, más meg alapozzon csak a semmire. Nem tartanám igazságosnak,ha ez így lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!