Girlll3 kérdése:
Szerintetek furcsa, hogy én Istennel akarok találkozni?
Figyelt kérdés
Szóval nem egy sztárral vagy híres íróval beszélgetnék vagy találkoznék legszívesebben, ha lehetne ilyen kívánságom, hanem sokak által csak kitalációnak vélt személlyel. Folyton űrt érzek magamban, de azt egy emberi kapcsolat sem tudja pótolni és azt hiszem, hogy ez Isten miatt van. Van kedve valakinek a megtéréséről beszélgetni velem?2019. szept. 22. 20:01
11/13 KZitus válasza:
Szia
Találkozni Vele nem lehet, mert „nem láthat engem ember úgy, hogy életben maradjon” 2Mózes 33:20.
A Jakab 2:23 szerint Ábrahám Isten barátja volt. Tehát Istent, annyira jól meg lehet ismerni, szeretni, hogy akár baráti kapcsolatba is kerülhetünk vele. Meg lehet Ábrahámtól tanulni, ő hogyan került ilyen közel Istenéhez.
12/13 anonim válasza:
Mi a helyzet a kérdésed kiírása óta? Találkoztál már Vele?
13/13 anonim válasza:
Nem, nem furcsa! Én is szeretnék vele találkozni. Ha elolvasod a kérdésemet megnézheted, hogy én úgymond mit gondolok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!