Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha gyerekekkel foglalkozom,...

Ha gyerekekkel foglalkozom, de én magam nem akarok gyereket, az ebben az eseteben furcsa?

Figyelt kérdés
Valaki csak egész egyszerűen nem szeretne, de aki meg egész nap velük foglalkozik?
2014. febr. 1. 08:37
 1/4 anonim válasza:
Lehet pont ezért otthonra már nem kell.
2014. febr. 1. 12:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Hidd el egy saját gyerektől nincs nagyobb boldogság az életben! Most megkapod a szeretetet azoktól akikkel foglalkozol meg kicsit néha még lehet fel is bosszantanak. De mi lesz később ha már nem foglalkozol velük? Senki le se fog szarni!
2014. febr. 3. 12:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Az igaz, de nekem nincsen férjem, így gyerekem se lesz.
2014. febr. 3. 17:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezt értem de még lehet férjed! Most máshogy látod a dolgokat! Ha lesz párod és úgy érzed hogy megtaláltad azt az embert akivel családot tudnál alapítani akkor megint máshogy fogod látni a dolgokat. Addig meg szerintem kár ezen feszülni! Van aki akar van aki nem! Mindenki máshogy látja a világot a jővőjét!
2014. febr. 4. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!