Mi az összefüggés az alábbi Igék között?
Szia
Így talán:
Ézsaiás 44:6 " 6 Így szól Jehova, Izrael királya és megváltója, a seregek Jehovája: »Én vagyok az első és az utolsó. Rajtam kívül nincs Isten.
Ézsaiás 48:12 " Hallgass rám, ó, Jákob, és Izrael, akit elhívtam! Én ugyanaz vagyok. Én vagyok az első, és az utolsó is én vagyok.
Jelenések 1:8 „Én vagyok az alfa és az ómega – ezt mondja Jehova Isten –, aki van, aki volt, és aki eljön, a Mindenható.”
Jelenések 21:6 " És ezt mondta nekem: „Megvalósultak! Én vagyok az alfa és az ómega, a kezdet és a vég. Aki szomjazik, annak adok az élet vizének forrásából ingyen."
Ézs 44:6 Így szól az Úr, Izraelnek királya és megváltója, a seregeknek Ura: Én vagyok az első, én az utolsó, és rajtam kívül nincsen Isten.
Jel 22:13 Én vagyok az Alfa és az Omega, a kezdet és a vég, az első és utolsó.
Ezt a két Igehelyet adtam meg, a kérdés arra irányult észre veszítek-e az összefüggést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!