Vannak még Magyarok közt valódi (Spirituális) Sátánisták?
Kicsit olyan, mintha eltűnt volna egy nagy része.
Vagy már inkább az interneten hátrahagyott források, amik fennmaradtak és beleuntak a tudatlanokkal vitázásba?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
"Na, erről a szintről beszéltem."
->Ez nem szint, hanem hozzáállás kérdése. A másik topikban a pünkösdistákat kritizáltam durván, mert azt a vallást sem tisztelem. De normálisabb vallásokból nem csinálok viccet.
"próbál okosnak látszani és névtelenül, észt osztani."
->Nem csak próbálok, az is vagyok. Veled ellentétben, aki csak a vallásod honlapját böngészted, ami a zsidókat és a Bibliát gyalázta, nekem valóban vannak vallástudományi és történelmi ismereteim, és feltételezem neked az olyan tudósok nevei, mint pl. Bart. D Ehrman semmit nem mond. De a fröcsögés az megy.
"Most könnyen gondolhatnánk, hogy jószívű ember, mert a nincsből is ad, ám jelen esetben ez a következtetés, csak felületességünk bizonyítéka lenne."
->Nagy ívben teszek a jószívűségre. Az ilyen paródiavallásokon, mint amilyen a spirituális sátánizmis, már a nagy ateista úttörök (Taxil, Voltaire stb...) is csak röhögtek volna.
"A valóságban életre kelt góleme ő a rosszindulatnak,"
->Hol látsz te itt rosszindulatot? Ez kemény irónia a részemről. Rosszindulatú éppenséggel te vagy. Nézd csak:
"a kognitív törpeségnek, a lélekroncsoló és emberi léthez nem méltó lelki szegénységnek, valamint ő testesíti meg jelenünk, még sekélyességében is igénytelen korcsát,- ki magamutogatása csimborasszójaként- a sas bokája után kapna."
->Aki így fogalmaz, mint te, az az igazán rosszindulatú. Látszik, hogy a náci eszmék, a zsidó gyűlölet, amit a vallásod tanított neked, mennyire megmérgezték a személyiségedet.
"Vicc ez!..és a vele való beszélgetés lealacsonyítóan közönséges mindig. Ezért nem is foglalkozunk vele."
->Dehogynem. Nagyon is foglalkoztok velem. Annyira, hogy a spirituális sátánisták átokkal akartak megölni pár éve. Hol volt akkor Enki? Megijedt tőlem?
"Nem ellenfél csak buta ember, aki belőled akar energiát nyerni az három kommentben leírt egyszavas írásaival. Ennyi. Kár rá fecsérelni bármit is. Úgyhogy majd a kérdezőnek válaszolok ha reagál valamit"
A fentiekből láthatjuk, mennyire vagy hiteles.
Zárszóként még annyit elmondanék, hogy ateistaként MINDENT meg fogok tenni a magam részéről, hogy a társadalomra káros vallásokat felszámolják. Pünkösdisták, spirituális sátánisták, szcientológusok stb. Harcolok ellenük a józan ész, a logika és az irónia eszközévek. Te meg csak gyűlölkodj. :)
Hello,
Örülök, hogy léteztek.
Bár nem gondoltam, hogy bárki is rajtam kívül foglalkozni fog ezzel a bélsáros oldallal.
Miután komolyabban nekiláttam újra, nekem is valahogy ez a feelingem van, hogy felesleges időpazarlás a magyarázkodás és kell az ebből elvett idő annak, hogy fejlődésem teljes legyen. Ugyanis, aminek energiát szentelünk az csak növekszik ugyebár.
Ezen felül, mikor belelendültem pár nap leforgása alatt újra eredményeket sikerült elérni.
Bűntudatom mondjuk volt, hogy félbehagytam egy időre, de feléledt bennem a "láng" és értelmesebben csinálom. Illetve, szerintem megvolt a maga oka a szünetnek, hogy aztán több akarattal tudjak nekivágni újra.
Az élet úgy sodort folyamatosan.
Szerintem ez jó így, az info-k úgyis adottak.
Kérdésedre válaszolva, én az Eridu-ról szedtem némi info-t, utána pedig olvasva az adott gyakorlatokat átgondoltam, hogy mi és hogyan van, amit "magamtól rájövősen" alakítok ki, néhol olvasok erről-arról, összeszedem az infókat, amiket hasznosnak érzek, illetve magamban "megrágcsálom". És, ami működik azzal tovább lépek, tovább gyakorlom. Általában úgyis adott mindenhez egy "main" gyakorlat.
Persze, hasznosnak tartok a leírtakból nagyon sokmindent.
A JoS-t nem olvasom, valahogy nagyon "együgyű"nek tűnik és nincs rajta sok info se.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
11.-ke
"Ez nem szint, hanem hozzáállás kérdése. "
Milyen hozzáállás kérdése kedves ismeretlen. Az hogy olyan dologról jelentesz ki dolgokat, amelyekről a legkevésbé sincs ismereted ? Hogy nácizol, meg ostobázol úgy, hogy még arra sem futja a nagy "okosságodból", hogy értelmezni tudj egy írást?! Ez mióta hozzáállás kérdése? Ez szimplán butaság, és rosszindulat, csípőből jövő szociális attitűd barátom semmi más.
"A másik topikban a pünkösdistákat kritizáltam durván, mert azt a vallást sem tisztelem."
Most dicsekedsz, vagy ennyire korlátolt vagy, hogy nem látod meg, hogy mennyire szánalmas az amit csinálsz?
" De normálisabb vallásokból nem csinálok viccet."
Mióta is lettél te döntnök? Aki majd jól eldönti, mi jó és mi nem. Mi normális és mi nem. Isten komplexusod van(?), szimplán nárcisztikus vagy,(?) vagy mi van veled ismeretlen vitapartnerem.
" "próbál okosnak látszani és névtelenül, észt osztani."
->Nem csak próbálok, az is vagyok. Veled ellentétben, aki csak a vallásod honlapját böngészted, ami a zsidókat és a Bibliát gyalázta, nekem valóban vannak vallástudományi és történelmi ismereteim, és feltételezem neked az olyan tudósok nevei, mint pl. Bart. D Ehrman semmit nem mond. De a fröcsögés az megy."
Mondom én, hogy nárcisztikus személyiségzavar lesz ez.
Arról már nem is beszélek, hogy meg kell kérdezzelek, hogy te honnan szoptad ezt? "..csak a vallásod honlapját böngészted, ami a zsidókat és a Bibliát gyalázta.." Ha szabad kérdeznem a szinteden, hogy: He? Tudsz te olvasni egyáltalán, mert valaki biztos leírta neked Ehrman professzor nevét vagy valami, mert, hogy te képtelen lennél felfogni tőle bármit is az biztos. Egyébként ha engem kérdezel sokkal hitelesebb gondolkodók is vannak Ehrmannál. Dehát... kinek mi ugye?
Szóval az a helyzet- még mindig-, hogy neked nem ilyened van " .. nekem valóban vannak vallástudományi és történelmi ismereteim,.." hanem nárcisztikus személyiségzavarod. És a kettő baromira nem ugyan az.
"->Nagy ívben teszek a jószívűségre. Az ilyen paródiavallásokon, mint amilyen a spirituális sátánizmis, már a nagy ateista úttörök (Taxil, Voltaire stb...) is csak röhögtek volna."
Nézd fentebb is és itt is te követed azt el, amit nekem rósz föl. Fröcsögsz.
Te !..figyelj! Nem kéne neked egy jót du.nod már végre? Attól lehet megnyugodnál egy kicsit. Aztán olvashatnál is valami könyvet is, hátha ragad rád az elektroszmogon kívül más is. A netes olvasmányok kevésnek bizonyulnak mindig. Olyan torzulásokhoz vezetnek, amilyennek bősz gazdája vagy te is.
Ha pedig nem tetszik Taxtil és Voltaire, - mert szerinted túl sokat röhögnek- olvass mást. Van elég. :)
És mi már az, hogy teszel a jószívűségre? Az antiszociális személyiségzavarnak is, büszke hordozója vagy? Majd légyszíves tájékoztass, mert beteg emberrel nem kezdek. Én azért vagyok ilyen jószívű.
"->Hol látsz te itt rosszindulatot?"
Minden mondatodban?
"Ez kemény irónia a részemről."
Hoppácska akkor viszont...
" Rosszindulatú éppenséggel te vagy. Nézd csak:
"a kognitív törpeségnek, a lélekroncsoló és emberi léthez nem méltó lelki szegénységnek, valamint ő testesíti meg jelenünk, még sekélyességében is igénytelen korcsát,- ki magamutogatása csimborasszójaként- a sas bokája után kapna." "
Te ironizálhatsz mástól meg nem tűrjük a cizellált szóvirágokat!? Ne legyél uti ismeretlenke, mert az már pszichopátia, és szerintem van már neked elég ilyen..... izzéd....nem kell több. Szóval nézd meg kit mivel vádolsz, és ne légy uti. :)
"->Aki így fogalmaz, mint te, az az igazán rosszindulatú. Látszik, hogy a náci eszmék, a zsidó gyűlölet, amit a vallásod tanított neked, mennyire megmérgezték a személyiségedet."
Te itt most pozíciót tévesztettél véleményem szerint, mert ez az elemzés újból szopós parafenoménnek elmegy, ám pszichológiai elemzésnek alaptalan. Szóval akkor te parafenomén vagy? Vagy próbálsz bemocskolni puszta rosszindu...akarom mondani jóindulatból, és az általad lényegtelennek tartott jószívűségből?
"Vicc ez!..és a vele való beszélgetés lealacsonyítóan közönséges mindig. Ezért nem is foglalkozunk vele."
Ok nélkül beszóltál... megkaptad. Hol a gond viseld el vagy válaszolj tudásszintednek megfelelően. Mondjuk azt láttuk itt, hogy mire is elég, de azért próbálkozni lehet na...
"->Dehogynem. Nagyon is foglalkoztok velem. Annyira, hogy a spirituális sátánisták átokkal akartak megölni pár éve. Hol volt akkor Enki? Megijedt tőlem?"
Iiiigen.., csak veled foglalkozik mindenki, te vagy a világegyetem legfontosabb embere, körülötted forog a föld, mert te akkora nagytudású ellenség - meg nem tudom mit képzelsz még magadról- vagy, hogy
sem a Sátánisták, sem a pünkösdiek, semsem a, a, a szabadságos kőművesek, nem akarják, hogy éljél, és még azok az illuminátik is mind-mind tégedet akarnak jól elpusztítani. Ja és még Enki is. Meg a molyember, meg a spagettiszőrny, meg a rézfaszú bagoly is. Bizony!
Szánalom! Komolyan szánalom, hogy ilyen szinten vagy és észre sem veszed.
"Nem ellenfél csak buta ember, aki belőled akar energiát nyerni az három kommentben leírt egyszavas írásaival. Ennyi. Kár rá fecsérelni bármit is. Úgyhogy majd a kérdezőnek válaszolok ha reagál valamit"
Ezzel továbbra is tudok azonosulni. Nem vagy ellenfél. És beszéltem a kérdezővel, jövő héten rá is érek pár napot, így fogok válaszolni akkor. Gondolom nem vetsz meg érte, hogy meggondoltam magam, a körülmények értékelése után. Ugye nem utálsz azért? Vagy még mindig uti vagy? Ne legyél uti. Szórakoztass egy kicsit a jövő héten!
"A fentiekből láthatjuk, mennyire vagy hiteles."
Igen remélem is. Valamint azt is, hogy te mennyire nem.
"Zárszóként még annyit elmondanék, hogy ateistaként MINDENT meg fogok tenni a magam részéről, hogy a társadalomra káros vallásokat felszámolják."
Jaaaj.. már megint az a fránya isten komplexus. Majd te jól eldöntöd, hogy mi a káros, kegyes mindenhatóságodban. Egy igazi felkelő, forradalmár, egy valódi Dei Che Guevara születését éljük. Büszke vagyok, hogy ezt láttam.
"Pünkösdisták, spirituális sátánisták, szcientológusok stb. Harcolok ellenük a józan ész, a logika és az irónia eszközévek. Te meg csak gyűlölkodj. :)"
Harcolj csak "férfinak feladatnak bizony nemes az", de talán a sötétséget először a tükör előtt kellene szétoszlatni nem?
Baráti üdvözlettel... egy gyűlölködő(?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!