Mikor vette kezdetèt a Máriaimádat?
64."Ott vannak az ókori keresztèny dokumentumok az 1-2 századból,amelyek bizonyítják azt,hogy Romának mar a apostoli korszakban,illetve az ókeresztèny korszak elejèn is megkèrdőjelezhetetlen tekintèlye volt.Ez tőrtènelem,ezt lehetetlen letagadni."
Ha,ha:Akkor az is lehetetlen letagadni,hogy a Jèzus kivègzèsèt is tá mogatták az őseid.Tènyleg komolytalan vagy.Ásod el magadat a sárban.
Akkor a Jèzus kivègzèsèben való rèszessèget fel is vállaltad.
Dè èn kimentelek.
Mivel a szakadás 150-350-ig tartott, amit az akkori keresztènyek valósítottak meg ès tartott 325-ig mikor is nevet kapott a szakadár vallásod ès a Római Katolikus vallás nevet kapta.
2 Tesszalonika.2:3-9.
"Az egyház 2000 èves a tiètek 150".
Jèzus azt mondta:szèles az az út ami a halálba visz".
"Ellenben a szűk kapu ès a keskeny út az èletre visz"Mátè.7:13-15.
A vèg idejèn tisztul le az igaz ismeret:Dániel.12:4."Te pedig, Daniel,tarts titokban ezeket a szavakat,ès pecsèteld be ezt a könyvet a vèg idejèig.Sokan fognak kutakodni,ès bősèges lessz az igaz ismeret"
Mikor lessz bősèges az igaz ismeret?
A vèg idejèn!
Ebből következik,hogy időszámitásun 150-errefele nem is volt igaz ismeret.
Csak most a vèg idejèn kővetkezik(következett be)
Akkor mit jelent a 1850 èved.
Csak kart,pedofília,homoszexualitás,apátlan gyermekek,inkvizíció(45 miliő ember) kinzása,halála,keresztes háboru(100 millió ember halála).A pápának is hadserege volt.
Hol a tízparancsolat,hogy "ne "ölj".
"Ebből következik,hogy időszámitásun 150-errefele nem is volt igaz ismeret."
Akkor Jézus biztos hülyeségeket hadovált össze vissza az apostolokkal együtt. Szerencsére jött Russel pásztor és az őrtorony, hogy kijavítsák őket.
Jehova tanúja!
Nagyon röviden arra, amit írtàl:
Az, hogy a szakadás 150-350-ig tartott, nem történelmi tény, hanem Jehova tanúi kitalációja. Semmiféle történelemkönyvben nem szerepel ilyen dátum. Melleseg 150 előtt is vannak dokumentumaink, Róma tekintélyéről, ott van a Kelemen levél, amely a 90-es években íródott.
A "katolikus egyház" kifejezés az Egyházra egyébként már 120-ban ismert volt, Antiochiai Szent Ignác levelében olvasunk erről először. Tehát már a 2. század elején - 150 előtt - is katolikusoknak hívhatták a keresztényeket egyesek!
Maga a "Római Katolikus Egyház" kifejezés egyébként jóval 350 utáni, amikor Kelet és Nyugat különvált.
Dániel 12-őt meg - ha történelmi módon akarod magyarázni - vesd már össze a (8,26) szakasszal. Ez alapján a bepecsételés csak a 2300 estére és reggelre vonatkozik... Mellesleg Dániel könyve apokaliptikus irat, számos kutató szerint i.e. 165 körül állították össze. A szerző a makkabeus korban él, és a végidőt várja, amit irodalmi stílusban ír le. Ez az ige egyáltalán nem arról szól tehát, hogy majd az Őrtorony megérti a Bibliát.
Az még a mai napig nem sikerült nektek. :D
Igen, most felsoroltál pár visszaélést, amit az Egyházban történtek. (érdemes lenne ezeket elemezgetni, de most hagyjuk). És nálatok minden tiszta? Mennyi olyan eset történt Jehova tanúinál, ami mocskosság? A pedofíliában azért a Jehova tanúi is érintettek. Nem kicsit, nagyon. És tudod, hogy miért? Mert egy világtól elzárt szekta vagytok. Olvastam arról, hogy a vének hogy akarták lebeszélni a molesztálásban érintetteket, hogy feljelentést tegyenek. Ti egymás közt intézitek ezeket az ügyeket, ki tudja, most is hány ember szenved nálatok, amiről az ördöginek beállítogt világ nem tud?
Egyébként én magam nem vagyok keresztény, de megvan a véleményem a vallásokról, a tiédről meg főleg...
50.Nèzd meg csak a tv-en,hogy èvente több bíboros ès attól lefele mennyi szexsuális büntèny van,amièrt a papa mar nem egyszer bocsánatot kèrt(tiszteletère váljon).De a règi elődei egyik faluból tettèk a másikba,eltusolva az ügyet.
Nèzz a hivatalos statisztikába,kapsz-e a tanuknál ilyet ès nálatok mi van.
RAM pedig akkor ragassz vallást,ha èn kèrem,mert mèg sehol sem vagyok.
Csak èppen kijelenkeztem tőletek,de mèg nem vagyok mèltó tanunak,addig amíg nektek mondom az igazat.
72.Nincs igazad.Jèzus igazat beszèlt!
Csak èppen Jèzus halála után az őseid lètrehozták a SZAKADÁST,ami Daniel szerint a vègidőben lesz megèrtve a tiszta ismeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!