Gyónás helyett lehet még tulkot áldozni, vagy már nem? (Tegyük fel, hogy Jézusnak is áldoz egy kövérebbet a bünös karakterünk, hogy ne legyen vita. )
Már én is megbántam ebben a formában, de azért a második választ köszönöm.
Csak reméynkedtem, hogy valaki megérteti velem, hogy régen miért volt ez elég. És miért kell megölni jézust, hogy bocsánatot nyerhessünk.
Régen tulkot kellet áldozni? Azta mindenit, most rákerestem, az egy hatalmas állat! Gondolom sokan jól laktak belőle. Biztos vagyok benne, hogy az aki oda adta a tulkát leölésre, már nagyon bánta hogy olyat tett, ami miatt fél évig nem ehetett utàna húst.
Jézus halála nem az emberek próbatétele volt, hanem Jézusé emberként. Ha maga a Jóisten személyesen sem tudna emberként bűntelenül élni, akkor ki fogja megváltani az összes többi embert a bűntől? Az nem próbatétel ha egy kellemes helyen barátokkal éldegélve végelgyengülésben elszenderülve sikerül nagyobb bűnök nélkül megúszni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!