Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúi a világon minden...

Jehova tanúi a világon minden országban jelen vannak?

Figyelt kérdés
2019. szept. 3. 19:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Itt egy 2018-as lista, hol vannak jelen:

[link]

2019. szept. 5. 14:21
 22/28 anonim ***** válasza:

minek vannak bármelyik országban is ott ?

1 ben sem kellene ott lenniük.

örökre el kellene hogy tűnjenek!

semmi de semmi szükség sehol senkinek rájuk!

bárki ismer olyan személy aki csak úgy MAGÁTÓL KITALÁLTA, hogy pont épp velük akarja tönkre vágni az eddig jól meglévő családját örökre?! van rengeteg más AZONNAL ÁTLÁTHATÓ MÓD is és NEM SUNYI , így teljesen korrekt mód a döntéséhez ha mégis akarja. nem ?!

nem is vallás nem is keresztények, semmi közük sem a teremtőhöz se Jézushoz. csak egy nagyon veszélyes szekta az ingyenes tagok családjára és generációkra veszélyeztetve.

A tulajdonosok VÁLLALKOZÓKNAK meg a VILÁG LEGJOBB ÜZLETE!

ilyen SZEKTÁRA épp eszű embereknek nem hiszem hogy lenne rá igénye ha csak nem ÁT NEM VÁGJÁK ŐKET.

?!

2019. szept. 5. 14:29
 23/28 anonim ***** válasza:
Igen erről beszéltem, mondjuk én egy másik listát néztem, ugyan ezen országok voltak rajta, csak számok nélkül. Számos nagy lélekszámú országban nincsenek jelen, ahogy számoltam, ezek a világ lakosságának közel 1/5-ét fedik le.
2019. szept. 5. 14:30
 24/28 anonim ***** válasza:
Ezek csak azok az országok, ahol nincsenek betiltva.
2019. szept. 5. 14:34
 25/28 anonim ***** válasza:
Kínában pl. 1958-ban lettek betiltva.
2019. szept. 5. 14:36
 26/28 anonim ***** válasza:
Egyébként szerintem nincs még másik olyan vallás, aminek a honlapja több, mint 540 nyelven lenne elérhető!
2019. szept. 5. 14:37
 27/28 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne? Ha abból indulunk ki, hogy a katolikusok ténylegesen minden országban jelen vannak, valószínűleg a katolikus honlapok több nyelven elérhetők. Egyébként kb 6900 beszélt nyelv létezik, persze ebben benne vannak a kis törzsi nyelvek is, arra valószínűleg nem csinálnak honlapokat.
2019. szept. 5. 14:59
 28/28 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"Egyébként szerintem nincs még másik olyan vallás, aminek a honlapja több, mint 540 nyelven lenne elérhető!"

Ez akár igaz is lehet! De olyan vallásin amely annyiszor tévedett volna mint ez a vallás!

És a tévedéseknek nincs vége a tévedések pedig olvashatóak 540 nyelven!

2019. szept. 6. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!