Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúi a világon minden...

Jehova tanúi a világon minden országban jelen vannak?

Figyelt kérdés
2019. szept. 3. 19:44
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Azért az említett országok kiteszik a föld lakosságának több, mint 1/6-át, ez elég tekintélyes szám. Ha minden 6. ember nem hallhatna Istenről, akkor nem lehetne világméretű prédikációról sem beszélni. De szerencsére azért sokan hirdetik az Evangéliumot, így például több millió keresztény él Szíriában, Irakban is. Bár hozzáteszem, hogy mindezen országokban már sok évszázaddal korábban, valahol már az I. évszázad óta jelen van a kereszténység, s nélkületek is teljesen jól van. Igaz például a szír keresztényeket ténylegesen üldözik, ellentétben veletek.

Az apostolok pedig valóban bejárták az akkor ismert világot, Tamás Indiába is eljutott. Amerikáról vagy Ausztráliáról pedig még nem tudhattak.

2019. szept. 3. 23:15
 12/28 anonim ***** válasza:
Még pár év,és sehol nem lesznek jelen,mert már senki nem veszi be a hazugságaikat.
2019. szept. 4. 06:29
 13/28 A kérdező kommentje:
11: köszönöm a választ, ugyanerre akartam kilukadni. Ehhez mást nem is kell hozzáfűzni.
2019. szept. 4. 06:46
 14/28 A kérdező kommentje:
10: nem tereltem. De ti is szoktatok kérdéseket feltenni, én is azt tettem, de végül már hamarabb meglett a válasz, amit te saját magadtól nem tudtál. És pontosan tudtam, hogy nem fogsz rá válaszolni, mert nem szoktál, hisz tudod, hogy nincs szó világméretű munkáról. Az apostolok 12en voltak és pár év alatt olyan hatalmas munkát végeztek, amit ti elképzelni sem tudtok, hisz akkor megválaszoltad volna a kérdést. De mindegy is, mert a válasz már itt van, hála a 68%-os kommentelőnek.
2019. szept. 4. 06:50
 15/28 anonim ***** válasza:
0%
Te tudod.
2019. szept. 4. 09:25
 16/28 anonim ***** válasza:

"A Földnek 7 kontinense és 260 legmagasabb szintű területi egysége van." (wikipédia)

"Országok és egyéb területi egységek, ahol Jehova Tanúi jelen vannak: 240" (Jehova Tanúi honlapja)

2019. szept. 4. 12:28
 17/28 anonim ***** válasza:

[link]

A cik szerint a vilag orzagainak szama 203....nem tudom ebbol hany orszagban vannak tanuk..

2019. szept. 4. 12:42
 18/28 A kérdező kommentje:

16: bírom, mikor csak egy részt másoltok be. Nézzük csak hogy szól az egész szöveg:

A Földnek 7 kontinense és 260 legmagasabb szintű területi egysége van. A 260 területi egység közül: 193 független ország, 4 társult ország, 8 de facto ország, 1 nemzetközi terület (az Antarktisz), 3 vitatott államiságú terület, 51 pedig külbirtok (melyek közül 19 lakatlan).

Így azért már máshogy néz ki és a hazugság egyre biztosabb. Dehát ti önként vagytok benne.

2019. szept. 4. 17:37
 19/28 anonim ***** válasza:
Nem vitatkozom olyanokkal, akiknek szövegértési problémái vannak.
2019. szept. 5. 06:41
 20/28 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen lényegtelen, hogy hány ország van és hány országban vannak jelen, az országok száma egyébként is képlékeny. A lényeg az, hogy sok országban nincsenek jelen, ahol a világ lakosságának több, mint 1/6-a él (inkább 1/5 lesz az). Tehát félrevezető az a propagandaszöveg, amit nyomatnak, hogy a világon mindenhol végzik munkájukat. Nos közel sem. Van néhány felekezet, ami tényleg jelen van mindenhol a világban, de 1 kezünkön megtudjuk számolni, hogy mennyi és nem túl nehéz kitalálni, hogy melyek ezek.
2019. szept. 5. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!