Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hívők. Mit szóltok amit...

Hívők. Mit szóltok amit Hawking és az ateisták szoktak mondani a túlvilágról és a mindenhatóról? Nem féltek a haláltól?

Figyelt kérdés
Túlvilág és a mindenható csak mese, fantázia, nem létezik ez az egész. Csupán nem lesz semmi halál után.

2019. aug. 24. 22:24
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
ma 23:15 mert én ezt írtam.
2019. aug. 26. 23:28
 22/23 anonim ***** válasza:
63%
Hawking és az ateisták? Egy kalap alá veszed Hawkingot minden vulgár materialista ateistával, csak mert ő is az volt? Hogy volt merszed? Meghallgattam amit Hawking mondott a túlvilágról és a mindenhatóról, és inkább végig hallgatnám őt még 1000-szer mint Richard Dawnkinst és a hozzá hasonló harcos vulgár materialista ateistákat még egyszer...
2019. aug. 26. 23:50
 23/23 szunyo37 válasza:
100%
Hawking elméleti fizikus volt, és érdekes, okos dolgokat mondott, de ez csak elmélet. Állítása szerint véletlen alakult ki a világunk. Szerintem nincsenek véletlenek, főleg ennyi nincs, aminek köszönhetően létrejöttünk. Vallásoknak a többsége mese, de van valóságalapja. Évszázadok alatt sokat tettek hozzá, és vettek el belőle. Én úgy gondolom, hogy messze állunk a valóságtól, és nem is fogják engedni, hogy erről a témáról megtudjunk bármit is. Nem vagyok vallásos, és a tudományban se vagyok jártas, csak az érzéseimre hagyatkozom.Halál után nincs élet, csak létforma. Ez a létforma sokféle, fajta lehet. Egy biztos. Azok nem a mi fizikai létünk másolata, vagy valami lény, hanem egy letisztult valami.
2019. aug. 28. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!