Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Biblia szerint egykor...

A Biblia szerint egykor tökéletes volt az élet, és a világ. Belegondoltatok abba, hogy ehhez képest csak egy túlélésért folytatott harc lett az élet? Hívők válaszoljanak csak kérem, nem szeretnék hitvitát folytatni.

Figyelt kérdés
2019. aug. 22. 11:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Nézd, lehet egyfajta probléma, de számomra továbbra is a Szentírás a hiteles forrás és az apostoli atyák írásai. Hogy egy eretnek kamu oldalon milyen üzenetek vannak, nem nagyon hat meg.

A Biblia továbbra sem írja, hogy tökéletes volt az élet és a világ, Isten csak annyit mond, hogy jó. A jó pedig nem szinonimája a tökéletesnek.

2019. aug. 26. 08:57
 22/26 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Melyik része nem érthető annak, hogy a tökéletes saját magától nem tud tönkremenni?

Képtelen rá!

Mivel pedig a világunkon kívül csak és kizárólag az isten létezik, ezért a tökéletes világot csak ő tudta volna tönkretenni.

Tehát akkor hogyan és mitől ment tönkre a világunk?

Méghozzá nagyon hamar! Alig működött valamennyit!

2019. aug. 26. 11:08
 23/26 A kérdező kommentje:
Imádkozom értetek,hogy elfogadjátok.Ezért is írtam ,hogy nem akarok hitvitát.A lelkiismeret globális átvilágításakor majd megértitek.
2019. aug. 27. 07:25
 24/26 anonim ***** válasza:
32%
Értem ugyan te ne imádkozz, pláne ilyen szempontból. Miért kéne elfogadnom olyan állításokat, amiket nem tartalmaz a Biblia? Keresztény vagyok, nem pedig Csebák Richárd követője, aki megpróbál olyan állításokat a szent írók szájába adni, amit ők maguk sosem mondtak vagy írtak.
2019. aug. 27. 09:48
 25/26 anonim ***** válasza:
45%

Kérdező: ha nem tudsz válaszolni valamilyen kérdésre, akkor nyugodtan megírhatod, hogy nem tudsz válaszolni. Ettől te nem leszel értéktelenebb.

De attól igen, ha mellébeszélsz.

Az ima pedig tényleg hasznos, az igaz. De ha előtte nem volt igazad, akkor utána se lesz.

2019. aug. 27. 11:45
 26/26 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ.A topikot lezártam.
2019. aug. 28. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!