Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan mentsem meg a barátnőme...

Hogyan mentsem meg a barátnőmet? A Pokolba fog kerülni így!

Figyelt kérdés

Legjobb barátnőm pár éve nagyon megváltozott. Metált hallgat, vannak közte eléggé sátánista előadók (pl Marilyn Manson) is, illetve nagyon sok pogány zene (black metal is). Pogánynak vallja magát több istenben hisz. Hord ehhez kapcsolódó viking szimbólumokat, de néha pentagrammákat is látok a ruháin és ékszerein. Állandóan feketét hord, szegecseket mindenhol, acélbetétes bakancs, stb. Egyébként hisz az ilyen paranormális dolgokban is, mint a szellemek és a mágia, érdekli az ilyesmi.

Ráadásul kb kéthetente, de legalább havonta elmegy bulizni, iszik és pasizik, nekem eléggé laza erkölcsűnek tűnik, és féltem, hogy ha így marad, Pokolra jut.

A keresztény tanításokat kifejezetten ellenzi, teljesen másképp gondolkozik. Én gyakran járok templomba, minden nap imádkozom, de ő hallani sem akar az ilyesmiről. Mit tegyek?

2019. aug. 14. 22:05
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
79%
Hagyjad békén szerencsétlent hogy könnyebb legyen az élete
2020. febr. 27. 20:37
 22/29 világvége1 ***** válasza:
13%
A gonoszok nem megmenthetők.
2020. máj. 25. 22:25
 23/29 anonim válasza:
36%
Ha előtte pont olyan eszméket vallott, mint te, akkor azért kérdezd meg tőle, hogy mennyire molesztálta őt a pap bácsi ;)
2020. júl. 29. 16:26
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
A metál nem sátánista, ne legyünk már ennyire csőlátásuak. Igen, vannak gonosz metál bandát, dde sok bandának köze sincs az ilyen dolgokhoz. Amúgy meg, kifejezetten keresztény metál is van. Én szeretem a metált mégse lázadozok, meg imádom az ördögöt.
2020. aug. 21. 15:04
 25/29 anonim ***** válasza:
61%
Ha esetleg szakítotok adsz elérhetőséget? :D
2020. nov. 6. 01:09
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Egy vödör szentelt víz elég lesz Húsvétra? 🤔
2021. márc. 9. 13:13
 27/29 anonim ***** válasza:
69%
Íjajj, te se sokat tudsz a metálról kérdező, inkább művelődj egy kicsit.
2021. márc. 12. 16:47
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Mostmár egyébként érdekel a sztori vége, mi történt kérdező?
2021. márc. 18. 21:05
 29/29 anonim válasza:
30%

Hey-ho! Szerintem megférhet simán így két ember, de ne így fogalmazz, ha tényleg fontos a barátságotok/párkapcsolatotok (nem említetted ugye, hogy milyen minőségben barátnőd). Én a helyedben asszertív kommunikációhoz nyúlnék, mert sok múlik most azon, hogy fogsz hozzá.

"Biztos, hogy jót tesz neked ez a sok éjszakai kimaradás?" Még ez is hasznosabb, mint a Pokolra fog jutni. Finoman kérdezz rá, hogy mi az oka ennek a hirtelen szemléletváltásnak, lehet lelki válság is mögötte, de tényleg ne nyomulj. Reméljük, hogy azóta közben nem történt semmi baj vele(tek). Drukkolok!

2022. nov. 10. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!