Hogyan mentsem meg a barátnőmet? A Pokolba fog kerülni így!
Legjobb barátnőm pár éve nagyon megváltozott. Metált hallgat, vannak közte eléggé sátánista előadók (pl Marilyn Manson) is, illetve nagyon sok pogány zene (black metal is). Pogánynak vallja magát több istenben hisz. Hord ehhez kapcsolódó viking szimbólumokat, de néha pentagrammákat is látok a ruháin és ékszerein. Állandóan feketét hord, szegecseket mindenhol, acélbetétes bakancs, stb. Egyébként hisz az ilyen paranormális dolgokban is, mint a szellemek és a mágia, érdekli az ilyesmi.
Ráadásul kb kéthetente, de legalább havonta elmegy bulizni, iszik és pasizik, nekem eléggé laza erkölcsűnek tűnik, és féltem, hogy ha így marad, Pokolra jut.
A keresztény tanításokat kifejezetten ellenzi, teljesen másképp gondolkozik. Én gyakran járok templomba, minden nap imádkozom, de ő hallani sem akar az ilyesmiről. Mit tegyek?
A barátnőd ÉLI AZ ÉLETÉT, ahogyan akarja. Szállj le róla!
Annak idején én is vallásos voltam, de elegem lett ebből az egész maszlagból. Na, és mi van akkor, ha én esetleg a pokolba jutok? Semmi! Elmondhatom legalább, hogy jó életem volt, amit élvezhettem, megvalósíthattam az álmomat.
Neked meg, mint kereszténynek, minden meg van tiltva, folyamatos bűntudatkeltés terhe alatt vagy!
Még valami: Miért vagy benne biztos, hogy te nem fogsz a pokolra jutni? A Biblia szerint számos keresztény oda kerül majd, szóval ne bízd el magadat!
Szent Mónika sokat imádkozott a fiáért, aki romlott erkölcsök szerint élt. Végül a fiú megtért, sőt egyháztanító és püspök lett.
Ő volt Szent Ágoston.
Imádkozzál és bizakodjál!
Ha úgy alakul, hogy nincs rád szüksége, akkor tudd otthagyni, nem kell mindenkit megmenteni.
Persze, ha a lelkek megmentése a mindened,
saját magaddal kezdheted.
A mennyország üres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!