Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ti hisztek olyan csodákban,...

Ti hisztek olyan csodákban, hogy valakinek kinőtt újra az amputált lába?

Figyelt kérdés

Beszélgettem valakivel, aki mondta, hogy ő igen. Majd más témára terelődtünk, felhozza hogy hiányoznak neki a hegyek, mert ahol ő el, ott nincsenek. Mondtam neki hogy próbáljon imádkozni, hátha meghallgatja Isten, és hegyeket emel a városban. Erre megsértődött, hogy nevetségessé teszem öt ezzel a kijelentéssel, mert ez nem így működik.

Ha az előbbi lehetséges, utóbbi miért nem?

2019. aug. 6. 21:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszek.
2019. aug. 6. 21:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
nem
2019. aug. 6. 21:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
nem
2019. aug. 6. 21:38
 4/9 anonim ***** válasza:
17%
Nekem kivették a mandulámat, de visszanőtt! Csodálkoztam, de azt mondták nem csoda, másnak is visszanő. Azóta nem hiszek a csodákban. Van nálunk egy könnyező Mária szobor. Csak nagy pénteken szokott könnyezni. Ezt még a püspök is csodának nevezte.
2019. aug. 7. 04:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nekem még csak ki sem kellett volna növesztenie a kezem,elég lett volna bemozdítani,hogy ne legyen totál használhatatlan,de még ennyit sem tett.
2019. aug. 7. 08:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg másnak még a kezét is kinöveszti,nekem meg egy "szimpla" sorvadáson segít,akkor mégiscsak személyválogató (mielőtt jönne bárki a hittel,meg az imákkal,én bizony hittem és mégse történt semmi).
2019. aug. 7. 08:55
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, akárhányszor lenézek a székemben, jó lenne ilyesmiben hinni, de sajnos ez már így marad.
2019. aug. 7. 12:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Most látom,hogy elírtam az utolsó kommentem. Természetesen azt akartam írni,hogy egy "szimpla" sorvadáson SE segít.
2019. aug. 7. 12:19
 9/9 jdfGabrella ***** válasza:
Nem
2019. aug. 9. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!