Keresztény férfiakkal hol lehet ismerkedni?
A templomon kívül, mert oda kevesen járnak, és a legtöbben ennyi idősen már házasok.
30/N
A keresztényeket a közel-keleten üldözik bizonyos helyeken.
Európában és az USA-ban azonban a kereszténységnek óriási befolyása, sőt mondjuk úgy, hatalma van. Ismert emberek használják fel a kereszténységet arra, hogy növeljék a hatalmukat, szóval ma inkább divat kereszténységnek lenni. Ha nem cikized a kereszténységet, akkor hátrányba kerülhetsz.
Ennek a bohóckodásnak azonban semmi köze sincs Jézus Krisztushoz. A 21. századi modern hódító-térítő kereszténységnek annyi köze van hozzá, mint a Jeremiás próféta korabeli Izraelnek Istenhez. Magyarul, semmi.
Kedves 16-os válaszoló!
Világi elnevezés csupán arra használjuk, hogy a beszélgető partner tudja hova tenni azt akiről beszélünk. Beszélhetnénk úgy is hogy gyülin belüli, gyülin kívüli. De sztem így egyszerűbb.
Másik, meg hogy ezek a tapasztalataim. Mikor a világban éltem akkor is ezt tapasztaltam. Ha kivétel volt annak én nem jöttem be sajnos. Gyülekezetbe ahova járok nem találkoztam semmi olyan szexuális célzással, mint akik nem járnak hitben.
Minden tiszteletem a kivételé, akik ha hisznek, ha nem családot akarnak egy nővel, és nem csak úgy akit ott lehet utána hagyni, sajnos ilyenbe is volt részem.
Előítéleteim nincsenek míg nem beszélek vele és meg nem bizonyosodom az álláspontjáról.
Nem érdekel, hogy cigány-e vagy fekete japán, tőlem lehet muszlim is ameddig tiszteletbe tartjuk egymást!
Alap mottóm: Mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, míg be nem bizonyosodik az ellenkezője.
Van keresztyén társkereső oldal,vagy ,Randi volal,,szb.stb.
Mi ért itt kérdetzőzködöl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!