Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztény férfiakkal hol...

Keresztény férfiakkal hol lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés

A templomon kívül, mert oda kevesen járnak, és a legtöbben ennyi idősen már házasok.

30/N

2019. júl. 28. 21:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
#10 el egyet értek a végén ahol a lélek összhangban van ott az ágyban is az lesz. 20 éves létemre rájöttem erre más meg egy életen át lépked emberről emberre mert nincs összhang.
2019. júl. 29. 17:03
 12/26 A kérdező kommentje:

Azért írtam, hogy a templomon kívül, mert ott nemigen szoktam nekem való férfiakat látni. Szóval nem túl jó terep a társkeresésre.

Sose gondoltam magam rondának, de azért nem vagyok szépségkirálynő sem.

2019. júl. 29. 19:25
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Templomban, de közösségben. Vannak felnőtt csoportok, bár tényleg nehezebb ilyet találni, mert általában a felnőtt csoport kimerül a "baba-mama klubban". A még nem házasoknak kevés a közösségük. Nekem szerencsém volt, mert volt alakulóban egy ifjúsági csoport, ahova mindenki hozott ismerőst. Így ismertem meg a páromat. Én akkor voltam 25, párom meg 33.
2019. júl. 29. 21:52
 14/26 anonim ***** válasza:

Tapasztalat alapján úgy látom, a felnőtt vallási csoportban ősz hajú bácsik és nénik vannak.

Egyedül a Párkatt oldal van, ahol keresztények ismerkednek, a többi oldal mondvacsinált. Viszont a városod és környékén biztos nem találod meg az igazit, utazhattok. Részt vettem már ilyenen, a legközelebbi ember tőlem 60-80 km messze volt. Úgy láttam, talán itt is a Pestieknek kedvez a terep.

2019. júl. 30. 10:34
 15/26 anonim ***** válasza:
0%

A templomban én is szerettem volna ismerkedni. Jó lenne, ha a lányokra ki lenne írva mise alatt, hogy ismerkedni akarok, bátran udvaroljatok!

Az utcára azért nem teszik ki magukra a lányok, mert lépten-nyomon bunkókba futhatnak. A templomban a bunkók aránya gyakorlatilag nulla.

2019. júl. 30. 10:36
 16/26 anonim ***** válasza:
26%

"Evvel én is így vagyok és nem vagyok csúnya. Világi férfiaknak tapasztalataim szerint a szex a minden. Pedig ha lélekben megvan az összhang ott is megvan."

Az egyik keresztény felekezetben belsős információim szerint ugyanannyi a válások aránya, mint azoknál az embereknél, akiket ti "világiaknak" hívtok. Pedig a felekezet nem támogatja a válást. Eszerint ti sem vagyok annyira lélekben összhangban. "Jó keresztény" szokás szerint képmutatók vagytok. Mutattok egy ideális hívő házaspár képet amikor elmentek a gyülekezetbe, meg téríteni, de otthon meg megy a feszültség.

Szóval mielőtt a "világiakat" lenéznéd, inkább önmagad házán sepregess a nagy kereszténykedésedben. Egyébként is, az embereknek az ilyen szintű megkülönböztetése, már a rasszizmus határát súrolja.

2019. júl. 30. 10:52
 17/26 anonim ***** válasza:
91%
Ha rasszizmust beleveszed, akkor az Elittárs kereső oldalt már régen be kellett volna szüntetni rasszizmus vádjával, mert ott meg kizárják a nem diplomás embereket. Tehát lenézik, kisebbek mint a többi ember. Itt még a nácizmus Übermens jeleit is fel lehet fedezni, ha valaki kötekedni akar ;)
2019. júl. 30. 11:00
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel azt is mondhatnánk a kérdezőnek, hogy ne legyenek olyan nagy elvárásai, mert ugye keresztény. Menjen el az első putris városrészbe, ahol nincstelen, vakarózó romák vannak és válasszon egyet közülük, lehetőleg azt akinek az anyja elitta az eszét vagy csípőficamosan született a terhesség alatti dohányzás miatt.
2019. júl. 30. 11:02
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
Itt is lehet ismerkedni. Nagy szerszámom van egy jézus tetkó van a tövénél. Hallelujah isten ujja...
2019. júl. 30. 11:04
 20/26 anonim ***** válasza:
26%

Az "Elittárs" nem egy keresztény oldal, tehát nincsenek olyan nagy elvárások az üzemeltetőkkel szemben, szóval ezt nem magyarázod ki. Olyan, mintha a rosszlanyok.hu-t vonnád felelősségre a témában. Felesleges.

Keresztényektől viszont - akik azzal szambáznak, hogy ők az Isten emberei - eléggé félelmetesen hatnak az ilyen nyers megkülönböztetések.

Annak idején mikor keresztény voltam, fel is szólaltam ez ellen, hogy hívjuk inkább "nem keresztényeknek" őket, mert nagyon bántó volt, és sértette a fülemet azok a jelzők, amiket a hívők használtak azokra, akik nem osztották a tanításaikat.

A Biblia szerint Isten nem ennyire azért nem személyválogató. Pogány, bálványimádó uralkodókat illetett "az én szolgám" (Nabukodonozor) vagy a "Messiás" (Kürosz) jelzőkkel. A keresztényeknek meg mindegy, ha mert ha nem osztják a tanításaikat, akkor jönnek a rasszista, durva megnyilvánulásuk.

Nem csodálom, hogy a keresztényekkel szemben egyre nagyobb az előítélet - legalábbis a google keresések alapján - amint egy közgazdász könyvében olvastam.

2019. júl. 30. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!