Keresztény férfiakkal hol lehet ismerkedni?
A templomon kívül, mert oda kevesen járnak, és a legtöbben ennyi idősen már házasok.
30/N
Azért írtam, hogy a templomon kívül, mert ott nemigen szoktam nekem való férfiakat látni. Szóval nem túl jó terep a társkeresésre.
Sose gondoltam magam rondának, de azért nem vagyok szépségkirálynő sem.
Tapasztalat alapján úgy látom, a felnőtt vallási csoportban ősz hajú bácsik és nénik vannak.
Egyedül a Párkatt oldal van, ahol keresztények ismerkednek, a többi oldal mondvacsinált. Viszont a városod és környékén biztos nem találod meg az igazit, utazhattok. Részt vettem már ilyenen, a legközelebbi ember tőlem 60-80 km messze volt. Úgy láttam, talán itt is a Pestieknek kedvez a terep.
A templomban én is szerettem volna ismerkedni. Jó lenne, ha a lányokra ki lenne írva mise alatt, hogy ismerkedni akarok, bátran udvaroljatok!
Az utcára azért nem teszik ki magukra a lányok, mert lépten-nyomon bunkókba futhatnak. A templomban a bunkók aránya gyakorlatilag nulla.
"Evvel én is így vagyok és nem vagyok csúnya. Világi férfiaknak tapasztalataim szerint a szex a minden. Pedig ha lélekben megvan az összhang ott is megvan."
Az egyik keresztény felekezetben belsős információim szerint ugyanannyi a válások aránya, mint azoknál az embereknél, akiket ti "világiaknak" hívtok. Pedig a felekezet nem támogatja a válást. Eszerint ti sem vagyok annyira lélekben összhangban. "Jó keresztény" szokás szerint képmutatók vagytok. Mutattok egy ideális hívő házaspár képet amikor elmentek a gyülekezetbe, meg téríteni, de otthon meg megy a feszültség.
Szóval mielőtt a "világiakat" lenéznéd, inkább önmagad házán sepregess a nagy kereszténykedésedben. Egyébként is, az embereknek az ilyen szintű megkülönböztetése, már a rasszizmus határát súrolja.
Az "Elittárs" nem egy keresztény oldal, tehát nincsenek olyan nagy elvárások az üzemeltetőkkel szemben, szóval ezt nem magyarázod ki. Olyan, mintha a rosszlanyok.hu-t vonnád felelősségre a témában. Felesleges.
Keresztényektől viszont - akik azzal szambáznak, hogy ők az Isten emberei - eléggé félelmetesen hatnak az ilyen nyers megkülönböztetések.
Annak idején mikor keresztény voltam, fel is szólaltam ez ellen, hogy hívjuk inkább "nem keresztényeknek" őket, mert nagyon bántó volt, és sértette a fülemet azok a jelzők, amiket a hívők használtak azokra, akik nem osztották a tanításaikat.
A Biblia szerint Isten nem ennyire azért nem személyválogató. Pogány, bálványimádó uralkodókat illetett "az én szolgám" (Nabukodonozor) vagy a "Messiás" (Kürosz) jelzőkkel. A keresztényeknek meg mindegy, ha mert ha nem osztják a tanításaikat, akkor jönnek a rasszista, durva megnyilvánulásuk.
Nem csodálom, hogy a keresztényekkel szemben egyre nagyobb az előítélet - legalábbis a google keresések alapján - amint egy közgazdász könyvében olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!