Mit gondoltok az alábbi katolikus idézetről Hilaire Belloc-tól?
"Akárhol, hol a Katolikus Nap ragyog, van zene, nevetés, és jó vörösbor
Legalábbis így találtam,
Benedicamus Domino."
7-es, 67%-os hozzászólónak:
A bíróságon is tudod igazolni, hogy én küzdenék az állítólagos saját homoszexualitásommal? Megsúgom, vesztésre állsz!
Volt egy másik kérdező, nem én, aki a meleg katolikusokról kérdezett, őt is lemelegezted.
Van pénzed a személyeskedő és hazug rágalmaid után indított perek költségeinek és büntetéseinek fedezésére?
Vedd tudomásul, hogy a Római Katolikus Egyház papjai ellen ezerszámra vannak büntetőeljárások, és végrehajtott ítéletek kisfiúk szexuális megrontása, megerőszakolása vádpontban (pl George Pell bíboros ellen), ezek nem rágalmak, de az, hogy aki ezeket a felháborító, és számodra kényes témákat felhozza, azt mind lebu-zizod, ezért lehet, hogy bíróságra kerülsz.
Amúgy érvelésnek is borzasztó gyenge a személyeskedés, óvodás kategória.
Lehet, hogy a bíróságon személyesen is találkozunk!
Nézd, saját magad igazolod. Szinte minden hozzászólásod már-már aberrált módon csak a homoszexualitással és pedofíliával foglalkozik, ami meglehetősen árulkodó. Ezek alapján bármelyik pszichológus megmondja, hogy valami baj van nálad. Már amennyiben a homoszexualitás bajnak számít, a mai világban nem úgy tűnik.
Egyébként mennyire hasonlít szektád, illetve szektádon keresztül a te mentalitásod is a szcientológiára. Bírósággal fenyegetve, embereket megzsarolva próbáljátok az igazságot elhallgattatni. Amikor Bartus kitálalt a pénzimádó szektádról, egyből ott is sorra jöttek a pereskedések. Érdekes, Jézus sosem fenyegetőzött perekkel, nem úgy mint, ti a szcientológusok, vagy akár Kocsis Máté, amikor valaki az igazságról szól. Ebből is látszik, hogy ki az igaz és ki a hamis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!