Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondoltok az alábbi...

Mit gondoltok az alábbi katolikus idézetről Hilaire Belloc-tól?

Figyelt kérdés

"Akárhol, hol a Katolikus Nap ragyog, van zene, nevetés, és jó vörösbor

Legalábbis így találtam,

Benedicamus Domino."

#katolikus #zene #bor #nevetés #Hilaire Belloc
2019. júl. 26. 10:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Igen, azért írtam a szektát mert ismerős volt a %-ából, hogy ő az aki mindig rohan egy katolikus kérdésbe sértegetni.
2019. júl. 26. 14:44
 12/18 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudtam, hogy a nap is szabad akarattal rendelkező ember, aki katolikus.
2019. júl. 26. 15:53
 13/18 anonim ***** válasza:
47%

7-es, 67%-os hozzászólónak:

A bíróságon is tudod igazolni, hogy én küzdenék az állítólagos saját homoszexualitásommal? Megsúgom, vesztésre állsz!

Volt egy másik kérdező, nem én, aki a meleg katolikusokról kérdezett, őt is lemelegezted.

Van pénzed a személyeskedő és hazug rágalmaid után indított perek költségeinek és büntetéseinek fedezésére?

Vedd tudomásul, hogy a Római Katolikus Egyház papjai ellen ezerszámra vannak büntetőeljárások, és végrehajtott ítéletek kisfiúk szexuális megrontása, megerőszakolása vádpontban (pl George Pell bíboros ellen), ezek nem rágalmak, de az, hogy aki ezeket a felháborító, és számodra kényes témákat felhozza, azt mind lebu-zizod, ezért lehet, hogy bíróságra kerülsz.

Amúgy érvelésnek is borzasztó gyenge a személyeskedés, óvodás kategória.

Lehet, hogy a bíróságon személyesen is találkozunk!

2019. júl. 27. 08:30
 14/18 anonim ***** válasza:
78%

Nézd, saját magad igazolod. Szinte minden hozzászólásod már-már aberrált módon csak a homoszexualitással és pedofíliával foglalkozik, ami meglehetősen árulkodó. Ezek alapján bármelyik pszichológus megmondja, hogy valami baj van nálad. Már amennyiben a homoszexualitás bajnak számít, a mai világban nem úgy tűnik.

Egyébként mennyire hasonlít szektád, illetve szektádon keresztül a te mentalitásod is a szcientológiára. Bírósággal fenyegetve, embereket megzsarolva próbáljátok az igazságot elhallgattatni. Amikor Bartus kitálalt a pénzimádó szektádról, egyből ott is sorra jöttek a pereskedések. Érdekes, Jézus sosem fenyegetőzött perekkel, nem úgy mint, ti a szcientológusok, vagy akár Kocsis Máté, amikor valaki az igazságról szól. Ebből is látszik, hogy ki az igaz és ki a hamis.

2019. júl. 27. 09:35
 15/18 anonim ***** válasza:
43%
Az sem igaz, hogy csak a katolikus papok homoszexualitásáról szoktam írni. Amikor a buddhistaknak írok, vagy a muszlimoknak, vagy a Jehova Tanuinak, hogy mi a baj a vallásukkal szerintem, érdekes, egyik sem bu-ziz le, te viszont több mindenkit lemelegeztél, amiért lehet, hogy a bíróságon kell megfizetned. Hamisságodnak itt mindenki a tanúja!
2019. júl. 27. 12:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Minap az egyik Jehovákról szóló kérdésnél is a katolikusokat ekézted és a pedofíliáról, homoszexualitásról írtál. Mondom, szinte minden hozzászólásodnál előjön ez az aberrált perverziód. Bizonyára nem véletlenül. Egyébként őszintén kíváncsi vagyok, hogy miért. Tetszett egyik papbácsi kamaszként és nem akart nyomulni rád, majd ez felnőtt korban ilyen furcsa aberrációban nyilvánul meg? Ez válasz lenne sok dologra esetedben.
2019. júl. 27. 12:27
 17/18 anonim ***** válasza:
43%
Soha nem tetszett egy fiú sem ilyen értelemben, nemhogy pap bácsi. Feltevésed aljas rágalom!
2019. júl. 27. 12:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Lehet, de szinte minden hozzászólásod mást tükröz. Ez nagyjából olyan, ahogy a kormánynak is mindenre a válasza: "Soros". Neked minden kérdésre a válaszod: "homoszexuális és pedofil". Ez elég erős aberrációra utal már. Egyébként a jelenlegi kormányt Soros nevelte ki, lehet nálad is van ilyen kapcsolat? Persze nem Sorossal...
2019. júl. 27. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!