Sosem hallottam ilyenről. Mit kell foglalkozni velük?
2019. júl. 24. 12:46
2/11 anonim válasza:
Jó kis troll kérdés, én adok neked 10-ből 9-et. Nem tudom a többi zsűritagom hogy dönt, de hajrá ;)
2019. júl. 24. 12:54
3/11 anonim válasza:
A te egyházmegyédben gondolom te vagy és most keresed a többi társadat. Egyébként milyen találó, hogy téged, mint meleget, melegügyi referensként alkalmaznak.
Meg innen lehet az egyházmegyék honlapjaira is rámenni, ahol lehet további információkat találni az személyi ügyekkel kapcsolatban is (ilyen referensek egyébként nincsenek).
2019. júl. 25. 09:32
5/11 anonim válasza:
Kérdező,
3-as, 67%-os válaszoló az állítja a kérdésed nyomán, hogy meleg vagy!
Szerintem pereld be a bíróságon, hadd tudja meg, hogyan szabad viselkedni, és hogyan nem!
2019. júl. 27. 08:34
6/11 anonim válasza:
Ha érdekel, privátban tudok ajánlani egy jó ügyvédet, biztos lehetsz abban, hogy megnyered a pert, és fizetni fog a 67%-os a rágalmaiért. :)
2019. júl. 27. 08:40
7/11 anonim válasza:
Hadd fizesse a nyaralásod költségeit a rágalmazó, és ne ilyen horvátországi hétvégében gondolkodjál, hanem Kanári-szigetek vagy Bahamák egy hétre a családdal. Ezért csak párszor kell bemenni a bíróságra, a költségeket az alperes fizeti.
2019. júl. 27. 08:50
8/11 anonim válasza:
Már van a szektádnak erre szakosodott ügyvédje? Vele pereltétek Bartust is a leírt igazságok miatt?
2019. júl. 27. 09:29
9/11 anonim válasza:
Kedves 24%-os!
Pereld őt nyugodtan, vállalom a védelmét, már felvettem vele a kapcsolatot. A #7-es hozzászólásod miatt úgy bukod majd a pereket, hogy öröm lesz nézni, ahogy fizeted a költségeket. Tapasztalataim alapján a magyar bíróságok nem szeretik a rosszhiszemű nyerészkedés céljából indított pereket. Még nem találkoztam praktizálásom során egyetlen ilyen megnyert perrel sem.
De sok sikert neked hozzá!
2019. júl. 27. 11:03
10/11 anonim válasza:
Ez nem nyerészkedés, ugyanis a kérdező kíváncsiságból tette fel a kérdést a Katolikus Egyházról, erre válaszul 67%-os fórumozó lemelegezte. Én nem ismerem a kerdezőt, csak a 67%-os fórumozó sokadszori rágalmazásának hatására ajánlottam fel a kérdezőnek a jogi rendezés lehetőségét, és az ügy várható kimenetelét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!