Miért olyan egyenlőtlenül és furán alakítják ki a mosdókat?
Erre megvannak az építésügyi szabványok, azt kell betartani, még ha azok hülyék is és nincs közük a valós igényekhez.
Bár például a múltkor voltam egy kikötői WC-ben Horvátországban, ahol valamiért lezárták a női WC-t és a férfit nevezték ki koedukáltnak. Tök jól működött, senki sem csinált ügyet belőle, még olyan is volt, hogy a zuhanyzónál a nő kint öltözött át a férfiak szeme láttára, de mindenki természetesnek vette. Szóval szerintem az lenne a legjobb megoldás, ha eleve nem lenne elkülönítés nemek alapján.
A miértekre szerintem nem lenne könnyű megfelelő választ adni, de az tény, hogy nincsenek megfelelően kitalálva a szabályozó paragrafusaik, és így már biztos, hogy alig lesz eltérés is. Mert valószínűleg a jogilag megkövetelt minimumot fogják mindenhol kivitelezni.
Itt intézkedések, új szabályok is kellenek és elsősorban az.
Ebben az USA példáját kellene követni.
Normálisan egy wc az wc.
Ha valaki bement, akkor nem mindegy, hogy miből eregeti kifelé a dolgokat?
Normálisan nincs nemi elkülönítés a wc fülkéken.
Amerikában már vannak ilyenek.
A piszoár az más.
De normális helyen az is el van választva a másiktól egy kis válaszfallal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!